FORMULA 1

H McLaren παρουσίασε το νέο μονοθέσιο της

H McLaren παρουσίασε το νέο μονοθέσιο της

Η MP4-27 αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση του περσινού μονοθεσίου. Διαβάστε τι δήλωσαν στην παρουσίαση της McLaren οι οδηγοί της ομάδας (video).

Ευτυχώς η MP4-24, το νέο μονοθέσιο της McLaren, δεν είναι άσχημο σαν εκείνο της Caterham. Με χαμόγελα έγινε στο Γουόκινγκ, την έδρα της βρετανικής ομάδας, η παρουσίαση του νέου "όπλου" που θα έχουν στα χέρια τους ο Τζένσον Μπάτον και ο Λιούις Χάμιλτον για να νικήσουν τη Red Bull.

Το νέο μονοθέσιο αποτελεί βελτιωμένη έκδοση εκείνου που χρησιμοποιήθηκε το 2011, ωστόσο σύμφωνα με τους ανθρώπους της McLaren, έχει σχεδιαστεί από το μηδέν το σασί.

Ο περσινός φιναλίστ του πρωταθλήματος, Τζένσον Μπάτον εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, γιατί " είναι η στιγμή που βλέπουμε όλοι τι σκληρή δουλειά έγινε στη McLaren. Είναι μια συναρπαστική ημέρα. Αυτοί οι τύπου δούλεψαν ασταμάτητα από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν στο να βελτιώσουν το μονοθέσιο στον προσομοιωτή και ανυπομονώ να το οδηγήσω στη Χερέθ".

H McLaren παρουσίασε το νέο μονοθέσιο της

Ο Λιούις Χάμιλτον χαρακτήρισε "φανταστικό" το καινούργιο μονοθέσιο και συμπλήρωσε πως " είναι υπέροχο να βρισκόμαστε εδώ μετά από ένα σκληρό χειμώνα. Το να βλέπεις πόση δουλειά έγινε για την κατασκευή αυτού του μονοθεσίου, πραγματικά σε εμπνέει. Είναι το πιο "φίνο" μονοθέσιο που είχαμε εδώ και αρκετό καιρό και ανυπομονώ να το οδηγήσω".

Η μοναδική "αρνητική" στιγμή της παρουσίασης ήταν όταν ένας δημοσιογράφος ζήτησε από τον Λιούις Χάμιλτον να σχολιάσει τις δηλώσεις του Άντριαν Σούτιλ εναντίον του με τον εκπρόσωπου της McLaren να επεμβαίνει και να βγάλει τον Χάμιλτον από τη δύσκολη θέση.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ