FORMULA 1

"Ευτυχισμένη η οικογένεια Σουμάχερ"

"Ευτυχισμένη η οικογένεια Σουμάχερ"

Μετά από μέρες σιωπής η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Η οικογένεια του είναι ευτυχισμένη και έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα των γιατρών που τον παρακολουθεί.

Τα παραπάνω είναι το... συμπέρασμα της ανακοίνωσης της μάνατζερ του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Σαμπίνε Κεμ μετά από αρκετές ημέρες σιωπής.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η ενημέρωση που αφορά την υγεία του Μίκαελ και δεν προέρχεται από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν ή από το μάνατζμεντ του πρέπει να αντιμετωπιστεί ως απλές εικασίες.

Επαναλαμβάνω πως η οικογένεια του Μίκαελ είναι πολύ ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με τη δουλειά της ομάδας των γιατρών που περιποιούνται τον Μίκαελ και τους έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Η κατάσταση του Μίκαελ θεωρείται σταθερή".

Η επίσημη ενημέρωση έρχεται ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις Βρετανού νευροχειρουργού πως ακόμα κι αν αναρρώσει ο πολυνίκης οδηγός της Φόρμουλα 1 δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ