FORMULA 1

Έφυγε ο Μπελ από τη Mercedes

Έφυγε ο Μπελ από τη Mercedes

Η Mercedes ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή Μπομπ Μπελ. Τα καθήκοντα του θα καλυφθούν από τον εκτελεστικό διευθυντή Πάντι Λο.

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις για την αποχώρηση του Στέφανο Ντομενικάλι από τη Ferrari, ήρθε και η Mercedes για να προσθέσει το δικό της "διαζύγιο", καταρρίπτοντας το ρητό "όποιος κερδίζει, δεν αλλάζει".

Η ομάδα που έχει αναδειχθεί νικήτρια στους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν στη Φόρμουλα 1 ανακοίνωσε την αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή Μπομπ Μπελ.

Ο 56χρονος κορυφαίος αεροδυναμιστής παραιτήθηκε από τη θέση του τον Δεκέμβριο του 2013, όμως είχε ρόλο στη δημιουργία του φετινού μονοθεσίου που κυριαρχεί. Θα είναι ελεύθερος να επιλέξει την καινούργια ομάδα του μετά τον Νοέμβριο του 2014.

Η θέση του θα καλυφθεί εσωτερικά από τον εκτελεστικό διευθυντή (στο τεχνικό μέρος) Πάντι Λο. Ο άλλος εκτελεστικός διευθυντής (στο επιχειρηματικό μέρος) είναι ο Τότο Βολφ, ενώ κορυφαίο ρόλο στην ομάδα διατηρεί ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Νίκι Λάουντα.

Ο Μπελ έχει συνεργαστεί στη Renault με τον Φερνάντο Αλόνσο, ξεκίνησε την καριέρα του από τη McLaren και υπάρχουν κι άλλες ομάδες που λογικά θα μπορούν να του δώσουν μια κορυφαία θέση.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ