FORMULA 1

Διευκρινίσεις για Σουμάχερ

Διευκρινίσεις για Σουμάχερ

Ο πρώην γιατρός της Φόρμουλα 1, Γκάρι Χάρτστιν έσπευσε να εξηγήσει τι έγραψε στο blog του, το οποίο δυστυχώς παρερμηνεύθηκε, σχετικά με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ.

Διευκρίνισε για να μην παρεξηγηθεί! Δυστυχώς το κακό δεν αποφεύχθηκε και ένα μέρος του blog του Γκάρι Χάρτστιν για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ απομονώθηκε και παρερμηνεύθηκε.

Ο Αμερικανός καθηγητής, πρώην επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Φόρμουλα 1, έσπευσε να εξηγήσει πως ουδέποτε άσκησε κριτική στους γιατρούς του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το πρόβλημα υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Άλλωστε το blog του αποτελεί τη μοναδική πηγή εξήγησης της κατάστασης του Μίκαελ Σουμάχερ βάσει των ιατρικών ανακοινωθέντων και των δηλώσεων της οικογένειας.

Ας δούμε τι έγραψε στο δεύτερο blog ο Χάρτστιν:

" Είναι προφανές πως πρέπει να διευκρινίσω τι ενοούσα και τι δεν ενοούσα με το σχόλιο μου σχετικά με "σφάλματα κρίσης". Βλέπω πως αναφέρεται το όνομα μου σε διάφορα ΜΜΕ. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά δημιουργείται πρόβλημα όταν αυτό που έγραψα μετατράπεται σε κάτι που δεν είπα.

1. Αναφέρομαι αυστηρά στην περίοδο της αντιμετώπισης του τραυματισμού ΠΡΟΤΟΥ ο Μίκαελ εισηχθή στη Γκρενόμπλ. Όπως έγραψα στις 30 Δεκεμβρίου, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη φροντίδα του Μίκαελ στη Γκρενόμπλ μπορούν να αναλάβουν τη φροντίδα οποιουδήποτε μέλους της οικογένειας μου. Είναι επαγγελματίες και κάτι περισσότερο από ικανοί. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ομάδα και αξίζει να αναγνωριστούν ως μια τέτοια ομάδα.

2.Δεν ασκώ κριτική σε ΚΑΝΕΝΑ μέλος της ιατρικής ομάδας που περιποιήθηκαν τον Μίκαελ στο σημείο του ατυχήματος ή εκείνους που ενεπλάκησαν στη μεταφορά του από το Μουτιέ στη Γκρενόμπλ. Όπως ξεκαθάρισα, η φροντίδα πριν το νοσοκομείο είναι δύσκολη ακόμα κι αν βρίσκεται υπό τις καλύτερες συνθήκες. Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το στρες που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι στις πλαγιές, όταν επιπλέουν έχουν να βοηθήσουν ένα μεγάλο σταρ. Πρέπει να ήταν δύσκολη συνοδεία να ελέγξει κάποιος. Δεν έχω στοιχεία και δεν είναι ούτε η δουλειά μου, ούτε πρόθεση μου να υποβάλλω ερωτηματικά για την ιατρική φροντίδα που πρόσφεραν οι συνάδελφοι μου".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ