FORMULA 1

Δεν τιμωρείται ο Ρόσμπεργκ

Δεν τιμωρείται ο Ρόσμπεργκ

Η Διεθνής Ομοσπονδία (FIA) δεν θα ερευνήσει την επαφή του Νίκο Ρόσμπεργκ με τον Λιούις Χάμιλτον στο βελγικό Grand Prix, όπως ήθελε ο Βρετανός οδηγός.

Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε τα λόγια του Νίκο Ρόσμπεργκ στη σύσκεψη της ομάδας, είπε πως ο Γερμανός οδηγός παραδέχθηκε πως προκάλεσε τη σύγκρουση στον 2ο γύρο του βελγικού Grand Prix την περασμένη Κυριακή (24/8) στο Σπα.

Ο Ρόσμπεργκ είχε δηλώσει στη συνέχεια πως η FIA δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το συμβάν και αποδείχθηκε πως είχε δίκιο. Ο εκπρόσωπος της Διεθνούς ομοσπονδίας, Πιέρ Ρεζάν ανακοίνωσε πως " η FIA δεν πρόκειται να αναμειχθεί σε αυτό το ζήτημα".

"Μονάχα ένα νέο στοιχείο μετά την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων θα μας έδινε το δικαίωμα να ξεκινήσουμε έρευνα. Ένα σχόλιο που έγινε σε μια σύσκεψη και στη συνέχεια αρνήθηκε η ίδια η ομάδα πως έγινε, δεν αποτελεί νέο στοιχείο", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Χάμιλτον δεν τερμάτισε στο βελγικό Grand Prix. Ο Ρόσμπεργκ τερμάτισε δεύτερος και αύξησε τη διαφορά του από τον τιμέιτ του στη βαθμολογία σε 29 βαθμούς.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Τότο Βολφ καταφέρθηκε εναντίον του Ρόσμπεργκ, λέγοντας πως η ομάδα θα πάρει μέτρα. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στη Μόντσα στις 7 Σεπτεμβρίου.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ