FORMULA 1

Αλλαγή κιβωτίου για τον Stroll

Circuit of the Americas, Austin, Texas, United States of America.
Friday 20 October 2017.
World Copyright: Sam Bloxham/LAT Images 
ref: Digital Image _W6I1831
Circuit of the Americas, Austin, Texas, United States of America. Friday 20 October 2017. World Copyright: Sam Bloxham/LAT Images ref: Digital Image _W6I1831 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Ο Καναδός θα έχει ποινή πέντε θέσεων στο grid του Grand Prix Βραζιλίας που διεξάγεται στην πίστα του Ιντερλάγκος.

Αρνητική τροπή έχει πάρει για τον Lance Stroll το Grand Prix Βραζιλίας καθώς μετά τα προβλήματα στην τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Βραζιλίας και τη κακή εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές, τώρα ο Καναδός φορτώνεται και με ποινή ενόψει του αγώνα!

Ο ταλαντούχος οδηγός δεν σημείωσε χρόνο στο FP3, με το πρόβλημα που αντιμετώπισε να αφορά στο κιβώτιο ταχυτήτων της FW40. Έτσι οι τεχνικοί της Williams αναγκάστηκαν να το αντικαταστήσουν πριν την έναρξη της μάχης της pole position, πράγμα που ισοδυναμεί με ποινή πέντε θέσεων στο grid.

Βέβαια καθώς είχε σημειώσει μόλις τον δέκατο-όγδοο χρόνο στις κατατακτήριες, το κακό θα είναι μικρό για τον Stroll. Παράλληλα, οι τεχνικοί της ιστορικής βρετανικής ομάδας άλλαξαν και την υβριδική μηχανή του, χρησιμοποιώντας όμως παλαιότερη, άρα αυτό δεν έφερε επιπλέον ποινή.

Photo credits: f1pressarea.pirelli.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ