STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Όλα όσα δεν είδατε από το ΣΕΦ!

Όλα όσα δεν είδατε από το ΣΕΦ!
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ήταν στο ΣΕΦ και σας παρουσιάζει όλα όσα δεν είδατε από τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ. Δείτε βίντεο...

Σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 82-76 και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας μετά το 1997.

Περισσότεροι από 13.000 οπαδοί των Πειραιωτών έδωσαν το "παρών" στον πέμπτο τελικό για να βοηθήσουν την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να φτάσει στη νίκη.

Το Sport24.gr βρέθηκε στο ΣΕΦ και σας παρουσιάζει όλα όσα δεν είδατε από το θετικό αποτέλεσμα των "ερυθρολεύκων" που τους επανέφερε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από νωρίς στο γήπεδο, καθώς περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρχαν περισσότεροι από 3.000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο κλειστό. Ο κόσμος από τα πρώτα λεπτά ενίσχυε τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ζητώντας τους να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρώτος από τους παίκτες των Πειραιωτών που βγήκε στο παρκέ ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος πήρε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και ανταπέδωσε από την πλευρά του, κάνοντας ανάλογη κίνηση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλουν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τον ρυθμό τους, με τον τους οπαδούς τους να τους σπρώχνουν στη νίκη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα μετά τα πρώτα πέντε λεπτά του ματς, προτού όμως ο Παναθηναϊκός καταφέρει να καλύψει διαφορά 16 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο και να πλησιάσει στους τρεις.

Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες βρήκαν λύσεις από τη γραμμή των 6μ.75 με τους Έισι Λο, Κώστα Σλούκα και Βασίλης Σπανούλης, φτάνοντας τελικά στη νίκη που ισοδυναμούσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος στήριξε μέχρι το τέλος του αγώνα τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ περίπου 20 δευτερόλεπτα πριν την κόρνα της λήξης είχε μπει στον στίβο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και περίμενε την εκπνοή για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Εσείς δείτε βίντεο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, στα μπουζούκια, θυμηθείτε τι έγινε στο παιχνίδι, διαβάστε τι δήλωσαν οι Λο, Ομπράντοβιτς, Χάινς, Παπανικολάου, Ιτούδης, Σπανούλης και Ίβκοβιτς, την τοποθέτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και το βίντεο από την απονομή.

Επίσης, δείτε όλους τους πανηγυρισμούς αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, τη συνέντευξη του Έισι Λο στο Sport24.gr, αλλά και την αρθρογραφία του Γιάννη Φιλέρη "Ξέρουν οι Αγγελόπουλοι και ο Ντούντα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ