ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το γλέντι των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης

Το γλέντι των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης
Σπανούλης INTIME SPORTS

Πανζουρλισμός επικράτησε στα μπουζούκια το βράδυ του τίτλου, με τον Νίκο Βέρτη να τραγουδά μετά από "παραγγελιά": "Που σαι Θανάση" και τον Σπανούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο (video)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια, με τον Ίβκοβιτς και πάλι στον πάγκο των ερυθρόλευκων, κι όπως ήταν λογικό τα πανηγύρια κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού πήγε για το... πέμπτο δεκάλεπτο στο "Fantasia Live" με τον Νίκο Βέρτη, που έπιασε αμέσως το νόημα της βραδιάς.

Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής δέχθηκε "παραγγελιά" το γνωστό τραγούδι "Που σαι Θανάση", το οποίο έλεγε μαζί του όλο το μαγαζί!

Εσείς δείτε βίντεο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, θυμηθείτε τι έγινε στο παιχνίδι, διαβάστε τι δήλωσαν οι Λο, Ομπράντοβιτς, Χάινς, Παπανικολάου, Ιτούδης, Σπανούλης και Ίβκοβιτς, την τοποθέτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και το βίντεο από την απονομή.

Το ζεϊμπέκικο του V-Spam

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν πρωταγωνιστής και στα επινίκια. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης γιόρτασαν στο "Fantasia Live" και ο Βασίλης Σπανούλης με ένα αρχοντικό ζεϊμπέκικο έκανε τη διαφορά!

Γλέντι μέχρι το πρωί

Μέχρι τις 05:30, που ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, το κέφι ήταν στο... κόκκινο. Λουλουδοπόλεμος στο φουλ, χορός, τραγούδι και πολλά χαμόγελα από όλους. Από τους Έλληνες, την "παράσταση έκλεψε" ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος δεν πρέπει να κάθισε περισσότερα από δέκα λεπτά! Από κοντά και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Από τους ξένους, ο Μάρκο Κέσελ ήταν σε μεγάλη φόρμα, ενώ ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή, καθώς στη Λιθουανία λίγο δύσκολο να έχει ζήσει τέτοιο πράγμα! Ο "μπόμπερ" του Ολυμπιακού προσπαθούσε να χορέψει, αλλά ανεπιτυχώς, καθώς μπέρδευε το ζεϊμπέκικο με το τσιφτετέλι. Πάντως, με το κινητό του τηλέφωνο τράβηξε αρκετά βίντεο και φωτογραφίες για το πώς το ρίχνουν έξω οι Έλληνες και πήρε σαφώς μαθήματα για το μέλλον.

Οι τρεις Αμερικανοί, Κάιλ Χάινς, Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ, έφτασαν τελευταίοι (κατά τις δύο μεσάνυχτα) και αποχώρησαν περίπου στις τέσσερις. Έδειχναν λίγο έκπληκτοι από τα πολλά λουλούδια, αλλά τους άρεσε και συμμετείχαν ενεργά!

Η πιο συγκινητική στιγμή σημειώθηκε προς το τέλος του προγράμματος όταν ο Νίκος Βέρτης πληροφορήθηκε πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν προσωπικός φίλος με τον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο. Έτσι, ο Βέρτης τραγούδησε τρεις μεγάλες επιτυχίες από τις αμέτρητες του κορυφαίου λαϊκού ερμηνευτή: "Απόψε θα 'θελα", "Αλίμονο" και "Ένα ποτήρι θάνατο θα πιω".

Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι του Ολυμπιακού στο photostory του Sport24.gr.

Βασιλόπουλος και Κέσελ χορεύουν

O Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους χορεύει

Οι νέοι και ο Σπανούλης

"Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό"

Ομάδα και κόσμος τραγουδούν συνθήματα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ