STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το τέλος του πέμπτου τελικού!

Το τέλος του πέμπτου τελικού!
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τους έξαλλους πανηγυρισμούς των οπαδών του Ολυμπιακού με τη λήξη του 5ου τελικού στο ΣΕΦ! Δείτε το βίντεο από την απονομή των "ερυθρολεύκων" και την επιστροφή τους στην κορυφή μετά από 15 χρόνια...

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 15 ολόκληρα χρονιά.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έκαμψαν την αντίσταση του Παναθηναϊκού (82-76) στο πέμπτο ματς της σειράς των τελικών και στέφθηκαν πρωταθλητές.

Ο κόσμος μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης είχε πλησιάσει τις γραμμές του γηπέδου, με τους σεκιούριτι να τους κρατάνε μέχρι τη λήξη. Οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" μπήκαν στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για να πανηγυρίσουν μαζί με τους Πειραιώτες την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Sport24.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τα βίντεο από τη λήξη του πέμπτου ματς που επανέφερε τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά το 1997...

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έγιναν ένα κουβάρι με τους παίκτες την ώρα που από τα μεγάφωνα έπαιζε το "we are the champions", ενώ ακολούθησε ο ύμνος των "ερυθρολεύκων" με ολόκληρο το γήπεδο να τον τραγουδάει.

Οι παίκτες στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια, όπου θα ετοιμαζόντουσαν για την απονομή, καθώς το κύπελλο του πρωταθλήματος βρισκόταν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ώστε να απονεμηθεί στον Ολυμπιακό σε περίπτωση που επικρατούσε του Παναθηναϊκού.

Έπειτα στήθηκε στο κέντρο του γηπέδου η βάση, επάνω στην οποία θα έπαιρναν τα μετάλλια τους οι παίκτες της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εσείς δείτε βίντεο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, στα μπουζούκια, θυμηθείτε τι έγινε στο παιχνίδι, διαβάστε τι δήλωσαν οι Λο, Ομπράντοβιτς, Χάινς, Παπανικολάου, Ιτούδης, Σπανούλης και Ίβκοβιτς, την τοποθέτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και το βίντεο από την απονομή.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ