STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λο: "Το πιστεύαμε!"

Λο: "Το πιστεύαμε!"

Ο Έισι Λο μίλησε στο Sport24.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για την δική του παρουσία στους τελικούς. Διαβάστε αναλυτικά (video).

Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Παναθηναϊκού, πήρε τη νίκη με 82-76 έκανε το 3-2 στη σειρά των τελικών και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς με αυτόν τον τρόπο στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας μετά από 15 χρόνια.

Ο Έισι Λο ήταν από τους παίκτες, οι οποίοι έκαναν την διαφορά στη σειρά των τελικών για τους "ερυθρόλευκους", με τον Αμερικανό να μιλάει στο Sport24.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Πειραιώτες.

" Πραγματοποιήσαμε μία εξαιρετική πορεία και καταφέραμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσα να είμαι από την ομάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του Έισι Λο, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

" Ο κάθε ένας από εμάς έκανε μεγάλη προσπάθεια και ακολουθούσε τις οδηγίες του προπονητή. Δουλέψαμε πάρα πολύ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τώρα πανηγυρίζουμε. Είναι κάτι που το πιστεύαμε. Βγάλαμε ενέργεια σε όλα τα παιχνίδια".

Στη συνέχεια ο Έισι Λο μίλησε για τη δική του παρουσία στον πέμπτο τελικό, αλλά και συνολικά στη σειρά: " Δεν έχει σχέση αν εγώ έκανα κάποιο καλό παιχνίδι. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και όλοι να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Σίγουρα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Αυτό κάναμε και φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα. Δώσαμε πέντε πολύ δύσκολες αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα και φτάσαμε στον στόχο μας μαζί με τη βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος μας στήριξε σε κάθε ματς που δώσαμε στην έδρας. Θα απολαύσουμε αυτά που έχουμε πετύχει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ