ΒΟΛΕΪ

Πρώτη προπόνηση

Πρώτη προπόνηση
Χαριτωνίδης-Ρουμελιώτης

Το ξεμούδιασμα, η προπόνηση και οι τρομερές αθλητικές εγκαταστάσεις σχολείου στη Φουκουόκα

Οι Έλληνες διεθνείς χρησιμοποίησαν την αίθουσα γυμναστηρίου ενός σχολείου κοντά στο ξενοδοχείο για να κάνουν βάρη και το απόγευμα έκαναν προπόνηση στο σχολικό κτίριο.

Με τέτοιες εγκαταστάσεις που αντίκρυσαν, φανταζόμαστε ότι οι διεθνείς αθλητές θα ήθελαν να ξαναγίνουν παιδιά και να πάνε σχολείο στη Φουκουόκα, αφού μετά τη βόλτα τους στα δύο κλειστά γυμναστήρια μπάσκετ, μετακινήθηκαν στο κλειστό του βόλεϊ.

Εκεί άπαντες, ακόμη και εκείνοι που έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό, έμειναν με ανοιχτό το στόμα, με το θέαμα που αντίκρυσαν. Τρία γήπεδα στη σειρά συμπεριελάμβανε το κλειστό, με το παρκέ να βρίσκεται σε τέλεια κατάσταση.

Οι παίκτες μονολογούσαν ότι δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο κλειστό στην Ελλάδα και ζήλεψαν την τύχη των Ιαπώνων. Η προπόνηση πέρα από μία ανησυχία, που προκλήθηκε όταν ο Βασίλης Κουρνέτας έπιασε τον δικέφαλο του ποδιού του (χωρίς να είναι τίποτα ανησυχητικό), κύλησε ομαλά.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να το ήθελαν οι παίκτες, αλλά το σώμα τους δεν ανταποκρινόταν, εξαιτίας της κούρασης με τον Νίκο Ρουμελιώτη να εξηγεί ότι " στα φιλικά με τη Σερβία πετούσαμε, τώρα δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας. Είμαστε πολύ αργοί σε ταχύτητα και αντίδραση και θα πρέπει να περάσει το πρώτο τριήμερο για να συνηθίσει το σώμα μας στα νέα δεδομένα".

Την Τρίτη οι διεθνείς θα προπονηθούν το πρωί και το απόγευμα θα κάνουν πράξη τα όσα έχουν μάθει στην προπόνηση, απέναντι στην τοπική ομάδα της Φουκουόκα, τους Panthers.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ