ΒΟΛΕΪ

Big in Japan

Big in Japan
Εθνική ομάδα (παρουσίαση)

Παραπάνω από 24 ώρες θα διαρκέσει το ταξίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για την Ιαπωνία

Βέβαια το ταξίδι στην Ιαπωνία μοιάζει περισσότερο με γύρο του κόσμου, η Εθνική θα αλλάξει δύο αεροπλάνα για να πατήσει το πόδι της στη Φουκουόκα, την πόλη που θα αποτελέσει τη βάση της για την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Άπαντες στο ελληνικό συγκρότημα είναι αισιόδοξοι για την πορεία της Εθνικής. Η "μίνι" προετοιμασία που έγινε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Χαριτωνίδη και τους συνεργάτες του, Στέλιο Καζάζη και Σάκη Μουστακίδη πήγε καλά.

Στο τέλος αυτής επιλέχθηκαν οι 12 κατά πολλούς κατάλληλοι παίκτες για να υπερασπιστούν την τιμή της χώρας μας στο εξωτερικό.

Σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση κανενός από τα 22 μέλη της ελληνικής αποστολής, που θα ταξιδεύει παραπάνω από 24 ώρες για να φτάσει στον προορισμό της.

Πρώτος σταθμός θα είναι το Μιλάνο, όπου οι Έλληνες θα αλλάξουν αεροπλάνο για το Τόκιο (μιας και δεν υπάρχει απευθείας πτήση από Αθήνα για Τόκιο), αφού πρώτα εμπιστευθούν τα καταστήματα με τα αφορολόγητα είδη για... ανεφοδιασμό.

Το μεσημέρι το αεροπλάνο θα αναχωρήσει για το Τόκιο και η άφιξη στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας είναι προγραμματισμένη στις 11 Νοεμβρίου (17:00, τοπική). Από εκεί η Εθνική ομάδα θα αναχωρήσει για τη Φουκουόκα.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ