ΣΤΗΛΕΣ

Βρήκε... νύφη ο Αγόγο μέσω Κόπα Άφρικα!

Βρήκε... νύφη ο Αγόγο μέσω Κόπα Άφρικα!
Αγόγο-Γκάνα

Ο 82χρονος οπαδός της Γκάνα προσέφερε την εγγονή του στον φορ των "μαύρων αστεριών", Μανουέλ Αγόγο, που είχε δηλώσει ότι ψάχνει γυναίκα, κουρασμένος από την εργένικη ζωή (vds)!

Η απίστευτη ιστορία έχει ως εξής: ο 82χρονος κύριος Νάνα παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο της Γκάνα όπου κατέθεσε συγκεκριμένη πρότασή στον ποδοσφαιριστή:
"Κύριε Αγόρο, έχω μία εγγονή που θέλω να σας την γνωρίσω. Είναι πολύ όμορφη και είμαι πεπεισμένος ότι θα σας αρέσει", ήταν η "προσφορά" του, με τον Αγόγο, ο οποίος ζει στην Αγγλία από την ηλικία των 14 ετών να χαμογελάει με βρετανικό στυλ και να απαντάει: "Ευχαριστώ, φυσικά και θα την γνωρίσω".

Γιατί όμως αυτή η πρόταση; Απλούστατα, ο παππούς-οπαδός της Γκάνα διάβασε σε ένα πρόσφατο ρεπορτάζ για τη ζωή του Ζούνιος Αγόγο, του επιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος έχει δέκα αδέρφια, καλή ανατροφή καθώς και έναν θείο πρώην πρόεδρο της Γκάνας.

Σε αυτό το συγκεκριμένο αφιέρωμα που έγινε για τη ζωή του, ο Αγόγο αποκάλυψε ότι βαρέθηκε να είναι μόνος στη ζωή του: "Ψάχνω τη γυναίκα της ζωής μου", είπε και βρήκε άμεση ανταπόκριση.

Δύο ημέρες μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ και λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Νιγηρίας με 2-1, που φέρνει τους διοργανωτές κόντρα στο Καμερούν στον πρώτο (χρονικά) ημιτελικό, ο παππούς Νάνα έκανε την προσφορά του:

"Η εγγονή μου δεν είναι εδώ γιατί είχε κάποιες υποχρεώσεις στην πόλη της, όμως σύντομα θα έρθει στην Άκρα και θα είναι στη διάθεσή σας", διαβεβαίωσε ρητά τον ποδοσφαιριστή.

Όσο για τον Αγόγο, ο οποίος θα κλείσει τα 29 του χρόνια την 1η Αυγούστου, αγωνίζεται στην ιστορική μεν, ομάδα πλέον της τρίτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος δε, Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον ίδιο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτή τη στιγμή δημοσιότητας για να εξασφαλίσει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο 29χρονος γυρολόγος ξεκίνησε την καριέρα του στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ το 1995, ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει επίσης το πέρασμά του από ομάδες όπως οι Όλνταμ, Τσέστερ, Τσέστερφιλντ (Αγγλία), Σικάγο Φάιερ, Κολοράντο Ράπιντς, Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκ (ΗΠΑ), QPR, Μπαρνέτ, Μπρίστολ Ρόβερς και Νότιγχαμ Φόρεστ (από 30 Αυγούστου 2006 μέχρι και σήμερα).

Η Εθνική Γκάνας πάντως ήρθε αργά στην... ζωή του Αγόγο. Τον Μάιο του 2006 κληθηκε στην εθνική της χώρας για το φιλικό με την ομάδα της Λιγκ 1, Νις, έμεινε εκτός αποστολής για το Μουντιάλ της Γερμανίας, ενώ επέστρεψε στηνν Γκάνα για την περιοδεία στην Ασία και τα παιχνίδια με Ιαπωνία και Νότια Κορέα.

Στις 14 Νοεμβρίου του 2006 πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την Γκάνα, σε διεθνές φιλικό παιχνίδι με την Αυστραλία (1-1) στο "Λόφτους Ρόουντ Στάντιουμ" ενώ σε αυτό το Κόπα Άφρικα βρήκε την ευκαιρία να ανεβάσει λίγο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Στο δεύτερο ματς της φάσης των ομίλων σκόραρε κόντρα στη Ναμίμπια, στη νίκη με 1-0 της χώρας του, ενώ μετά το νικητήριο γκολ απέναντι στη Νιγηρία την Κυριακή, όλοι ξαναθυμήθηκαν τον "Σενιόρ Αγόγο". Πως να μην δέχεται προσφορές γάμου...;

Δείτε το γκολ του Αγόγο στον προημιτελικό με τη Νιγηρία:



Δείτε το γκολ του Αγόγο κόντρα στη Ναμίμπια:




























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ