ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Στους "4" μέσω παράτασης το Καμερούν!

Στους "4" μέσω παράτασης το Καμερούν!
Καμερούν-πανηγυρικό

Το Καμερούν επικράτησε με 3-2 της Τυνησίας στην παράταση και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα, όπου θα αντιμετωπίσει την Γκάνα

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός σε εξέλιξη, με τα "αδάμαστα λιοντάρια" να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με τα τέρματα των Μπία (19') και Τζέρεμι (28'), τους Τυνήσιους να οδηγούν το ματς στην παράταση χάρη στα τέρματα των Μπεν Σααδά (35') και Τσικαουί (81'), ενώ το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Πφίστερ σημείωσε στο τρίτο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης ο 22χρονος άσος της Ρεν, Μπία.
Επόμενος αντίπαλος για το Καμερούν στα ημιτελικά είναι η διοργανώτρια Γκάνα (Ακτή Ελεφαντοστού-Αίγυπτος το άλλο ζευγάρι), ενώ το εντυπωσιακό με την Τυνησία είναι ότι παραμένει χωρίς νίκη απέναντι στο Καμερούν τα τελευταία 40 χρόνια!

"Πετύχαμε πέντε γκολ κόντρα στη Ζάμπια, τρία απέναντι στο Σουδάν, ενώ και κόντρα στην Τυνησία πετύχαμε τρία τέρματα.

Έχουμε μόλις δύο ημέρες να ξεκουραστούμε πριν από τον ημιτελικό με τη Γκάνα όμως θα κοιμηθούμε καλά, έχουμε το ιατρικό επιτελείο και θα είμαστε έτοιμοι",

τόνισε ο τεχνικός του Καμερούν, Πφίστερ, που δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ικανότητα της ομάδας του να νικάει χωρίς να σκοράρει ο Ετό.

"Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις μία ομάδα όπως το Καμερούν. Η καλή φυσική κατάσταση των αντιπάλων μας ήταν ο κυριότερος λόγος για τη νίκη του Καμερούν", δήλωσε ο Ροζέρ Λεμέρ.




TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ