VIDEOS

Γκολάρα Μανούτσο!

Γκολάρα Μανούτσο!
μανουτσο

Η Αίγυπτος νίκησε με 2-1 την Ανγκόλα και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Κόπα Άφρικα. Νέα γκολάρα του Μανούτσο

Οι "φαραώ" πήραν το προβάδισμα στο 23ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αμπντ-Ράμπου, ύστερα από χέρι του Μακάνγκα.
Η ισοφάριση για τις "μαύρες αντιλόπες" ήρθε από το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, που εξαπέλυσε έναν "κεραυνό" έξω από την περιοχή στο 26', νικώντας τον Αλ-Χανταρί.

Οι Ανγκολέζοι, όμως, στάθηκαν άτυχοι, καθώς στο 38ο λεπτό, μετά από μια σέντρα του Φατί από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο στήθος του επερχόμενου Ζακί και κατέληξε στα δίχτυα του, ανήμπορου να αντιδράσει, Λαμά.

Ο Μανούτσο αποτέλεσε, ταυτόχρονα, και τον μοιραίο παίκτη της ομάδας του, αφού με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έχασε σπουδαία ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Με τη νίκη αυτή, η Αίγυπτος πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Ακτή Ελεφαντοστού, σε μια επανάληψη του προπέρσινου τελικού, με τους Αιγύπτιους να κατακτούν τον τίτλο μέσα στο "σπίτι" τους.

Παράλληλα, ο αποκλεισμός της Ανγκόλας από τη συνέχεια του Κόπα Άφρικα σηματοδοτεί την έλευση του Μανούτσο στην Ελλάδα πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα.

Το γκολ της ισοφάρισης από τον Μανούτσο:
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ