ΤΣΕΛΣΙ

Ντρογκμπά: "Δεν θα είμαι υποψήφιος ξανά..."

Ντρογκμπά: "Δεν θα είμαι υποψήφιος ξανά..."
Ντρογκμπά

Εκνευρισμένος και δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από υψηλόβαθμο μέλος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αφρικής

Συγκεκριμένα ο άσος της Τσέλσι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υψηλόβαθμο μέλος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αφρικής του διεμήνυσε πως αν δεν παραβρεθεί στην εκδήλωση παρουσίαση για την Χρυσή Μπάλα της Αφρικής, δεν θα παραλάβει το βραβείο.
"Είχα μια κλήση το απόγευμα της Παρασκευής, από ένα υψηλόβαθμο μέλος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αφρικής. Μου είπε πως αν δεν πήγαινα στην τελετή οι κανόνες θα άλλαζαν και πως δεν θα ήμουνα πρώτος αλλά το βραβείο θα πήγαινε στον δεύτερο στη σχετική λίστα που είναι ο Φρεντερίκ Κανουτέ.

Εκτός από την ψηφοφορία, αυτό που με ενόχλησε είναι ο τρόπος που ειπώθηκε το συγκεκριμένο... μήνυμα

", δήλωσε αρχικά ο Ντρογκμπά προκαλώντας έκπληξη στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε:

"Όλοι δουλεύουμε για την Αφρικανική Ήπειρο, υπάρχει μεγάλη εκπροσώπηση του Παγκόσμιου Τύπου στην Γκάνα για μια διοργάνωση που είχε επικριθεί βαριά τα τελευταία 10 χρόνια. Έτσι έρχεται ο καιρός όταν πρέπει να τραβήξουμε από κοινού όλοι.

Δεν πιστεύω πως αυτού του είδους οι συμπεριφορές τιμούν την Αφρική, για αυτό το λόγο αποφάσισα να μην θέσω ξανάτον εαυτό μου ανάμεσα στους υποψήφιους για τη χρυσή μπάλα της Αφρικής. Στα μάτια μου το συγκεκριμένο βραβείο έχασε την αξία του. Είμαι ένας απλός ποδοσφαιριστής, η απόφαση μου δεν στεναχωρεί αρκετό κόσμο".




Ο σούπερ σταρ της Ακτής Ελεφαντοστού, αποκάλυψε και το λόγο για τον οποίο αρνήθηκε να πάει στην εκδήλωση: "Ο σημαντικότερος λόγος που αρνήθηκα να πάω ήταν για τους συμπαίκτες μου, καθώς δεν μπορεί να παίζω σε δυο μέρες προημιτελικό και αντί να είμαι με την ομάδα να τρέχω σε εκδηλώσεις και να κάνω ταξίδια".



TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ