ΤΣΕΛΣΙ

Επαφές Ντρογκμπά με Ρεάλ

Επαφές Ντρογκμπά με Ρεάλ
Ντρογκμπά, Τσέλσι

Επαφές του μάνατζερ του Ντιντιέ Ντρογκμπά με τη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε σε σημερινό της δημοσίευμα η ισπανική εφημερίδα "Marca"

Ο μάνατζερ του 29χρονου άσσου από την Ακτή του Ελεφαντοστού επικοινώνησε με τους διοικούντες τη Ρεάλ την προηγούμενη εβδομάδα και εξέφρασε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί με τους "μερένγκες".
Αν κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, φημολογείται ότι η στάση του ισπανικού συλλόγου ήταν πιο διαλλακτική από κάθε άλλη φορά, όσον αφορά το ενδεχόμενο της απόκτησης του χαρισματικού στράικερ της Τσέλσι.

Σύμφωνα με τη "Marca", η Ρεάλ Μαδρίτης προτίθεται να προσφέρει ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ στην Τσέλσι ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματα του διεθνή Ιβοριανού παίκτη.

Ο Ντρογκμπά, ο οποίος δεσμεύεται με τον αγγλικό σύλλογο με συμβόλαιο έως το 2010, έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους "μπλε", ειδικότερα από την περίοδο που ο Πορτογάλος προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο απομακρύνθηκε από το "Στάμφορντ Μπριτζ".




TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ