CHAMPIONS LEAGUE

Αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο Κόουλ!

Αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο Κόουλ!
Άσλεϊ Κόουλ-ερωμένη

Aποκαλύψεις για την καυτή βραδιά που πέρασε με τον Άσλεϊ Κόουλ, έκανε η 23χρονη Μπρουκ Χίλεϊ (photos)

"Όταν ξαπλώσαμε να κάνουμε έρωτα τον ρώτησα αν είχε πάρει προφυλάξεις. Εκείνος μου είπε να μην ανησυχώ, γιατί έκάνε πάντα ιατρικούς ελέγχους στην Τσέλσι και ήταν καθαρός.

Είπε ότι δεν έπαιρνε προφυλάξεις και ότι δεν χρειαζόταν να ανησυχώ καθώς όλα θα πήγαιναν καλά",

τόνισε το 23χρονη μοντέλο, για να συμπληρώσει:

"Είχα πιει προηγουμένως αρκετά ποτά οπότε πήρα το ρίσκο. Ευτυχώς δεν έμεινα έγκυος, όμως ανησυχούσα για εβδομάδες ότι μπορεί και να έμενα".



Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει η συγκεκριμένη κοπέλα, φίλοι του Κόουλ επικοινώνησαν μαζί της πριν μερικές εβδομάδες θέλοντας να μάθουν για το αν ήταν έγγυος, ενώ αργότερα της πρόσφεραν φάκελο που περιείχε το ποσό των 9.000 ευρώ για να υπογράψει ένα έγγραφο, όπου δήλωνε ότι δεν είχε κοιμηθεί με τον παίκτη της Τσέλσι.

Όλα αυτά είχαν βέβαια τεράστιο αντίκτυπο και στην οικογενειακή "ευτυχία" του Κόουλ, με τη γυναίκα του και μέλος του συγκροτήματος "Girls Aloud" να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει τέλος στο γάμο τους (υπάρχει μάλιστα στην "Sun" δημοψήφισμα για το αν θα πρέπει να τον παρατήσει, όπου μέχρι στιγμής πάνω από το 80% τάσονται υπέρ αυτής της άποψης!).

Όπως αποκαλύπτει η συγκεκριμένη πηγή, το "παραστράτημα" του Κόουλ δεν είναι το μοναδικό που αφορά παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς υπάρχουν και άλλοι διάσημοι άσοι του πρωταθλήματος, οι οποίοι έχουν άφησει εγγύους κοπέλες με τις οποίες έχουν κοιμηθεί μαζί τους και στη συνέχεια έχουν πληρώσει ένα σεβαστό ποσό προκειμένου αυτές να κάνουν έκτρωση...

Δείτε 13 φωτογραφίες από το 23χρονο μοντέλο, που έχει κάνει άνω-κάτω τον Άσλεϊ Κόουλ.







TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ