CHAMPIONS LEAGUE

Σέβα: "Ο Πάτο είναι το μέλλον"

Σέβα: "Ο Πάτο είναι το μέλλον"
σεφτσενκο

Ο Αντρέι Σεφτσένκο σε δηλώσεις του απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μίλαν τονίζοντας ότι ο Πάτο είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης του

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν δυσαρεστημένο στο Λονδίνο και την Τσέλσι έβαλε με δηλώσεις του ο Ουκρανός σούπερ σταρ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το νέο αστέρι των "ροσονέρι", Αλεσάντρε Πάτο, έχει καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε στη Μίλαν.
Χαρακτηριστικά τόνισε: " Η καριέρα μου συνεχίζεται στην Τσέλσι κι η Μίλαν ανήκει πλέον στο παρελθόν. Βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο και η ομάδα τα πηγαίνει καλά. Η ζωή δεν είναι μόνο το παρελθόν", είπε ο Σεφτσένκο, ενώ συνέχισε: " Είμαι χαρούμενος που άφησα το στίγμα μου στη Μίλαν, όπου έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό στα εφτά χρόνια που ήμουν στο σύλλογο. Αγαπώ τη Μίλαν και την Ιταλία, κάτι που το έχω επισημάνει πολλές φορές".

Ο "Σέβα" δεν έκρυψε και το θαυμασμό του για το παιδί θαύμα της Μίλαν Αλεσάντρε Πάτο.

" Πάντα υπάρχει κάποιος που θα σε αντικαταστήσει και το μέλλον είναι ο Πάτο. Ο τρόπος που αγωνίζεται μοιάζει με το δικό μου. Διαβάζει το παιχνίδι και βρίσκει τους ελεύθερους χώρους. Ποτέ δε μου άρεσε να παραμένω στατικός στον αγωνιστικό χώρο και παρατηρώ ότι ούτε του Πάτο αρέσει. Είναι μόλις 18 χρονών κι ήδη είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής".




TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ