ΠΟΛΟ

Καμμένου: "Είναι ευλογία αυτές οι παίκτριες"

Καμμένου: "Είναι ευλογία αυτές οι παίκτριες"
Καμμένου

"Ευλογία, χαρακτήρισε τη συνεργασία με τις παίκτριες της Βουλιαγμένης η Αλεξία Καμμένου

"Σε αυτά τα παιδιά αξίζει το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίες. Είμαι πραγματικά τυχερή γιατί δεν συνεργάζομαι μόνο με υπέροχες αθλήτριες, αλλά και τόσα καλά παιδιά. Όλοι είμαστε ένα στη Βουλιαγμένη", τόνισε η τεχνικός των δύο φορές πρωταθλητριών Ευρώπης.

Αναφερόμενη στον τελικό η κ.Καμμένου συμπλήρωσε "γνωρίζαμε ότι ήμασταν το φαβορί, γνωρίζαμε όμως ότι οι Ρωσίδες θα εφαρμόσουν πιεστική άμυνα. Περιμέναμε το κατάλληλο χρονικό σημείο να αλλάξουμε την άμυνα μας. Χρειαζόταν μεγάλη υπομονή προκειμένου να αποκτήσουμε τον έλεγχο του τελικού. Το παιχνίδι ήθελε υπομονή και πίστη".

Τέλος, αναφερόμενη στις επιτυχίες του γυναικείου αθλητισμού την τελευταία εβδομάδα, η κ.Καμμένου ζήτησε να παρασχεί μεγαλύτερη βοήθεια στον ελληνικό αθλητισμό από τους αρμόδιους φορείς

Ο ΝΟΒ τιμά την Πρωταθλήτρια Ευρώπης
Την Τρίτη θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ.

Η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή στις 10:30 και η Διοίκηση του ΝΟΒ θα της παραθέσει γεύμα στο εστιατόριο του Ομίλου, στις 14:00.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ