ΠΟΛΟ

"Το καλύτερο τελείωμα στην καριέρα μου"

"Το καλύτερο τελείωμα στην καριέρα μου"
Μωραϊτίδου

Oι δηλώσεις των πρωταθλητριών Ευρώπης στην Κέρκυρα αμέσως μετά τον τελικό

Η σπουδαία αμυντικός ευχαρίστησε την προπονήτρια της Βουλιαγμένης, την Αλεξία Καμμένου γιατί "μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω σε αυτή την ομάδα. Είναι ο 2ος ευρωπαϊκός τίτλος μου με τη Bουλιαγμένη μετά το LEN Trophy. Αυτή η σεζόν είναι το καλύτερο τελείωμα στην καριέρα μου. Πρώτα το Σούπερ Καπ, τώρα το Τσάμπιονς Καπ και μακάρι να πάρουμε και το πρωτάθλημα".

Η 19χρονη Χριστίνα Τσουκαλά που έβαλε τη σφραγίδα στον τελικό, τόνισε "δεν ξέρω αν ήμουν η πολυτιμότερη παίκτρια. Προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα του. Έχω δύο Τσάμπιονς Καπ και μακάρι να σηκώσω το τρόπαιο και στα 20 χρόνια και στα 21 και όσο πάει. Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο στη μητέρα μου που βρίσκεται εδώ και στο αγόρι μου που έμεινε στην Αθήνα".

"Γράφουμε ιστορία", επισήμανε η Γιούλη Λαρά και συμπλήρωσε "αυτή είναι μία από τις ευτυχισμένες μέρες στην καριέρα μου. Βρίσκομαι 16 χρόνια σε αυτή την ομάδα και έχουμε κάνει πολλές θυσίες. Αυτός ο τίτλος σημαίνει ότι δεν ήμασταν πυροτέχνημα μετά την 1η νίκη μας πέρυσι. Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στη μαμά μου!".

Η αρχηγός Άντυ Μελιδώνη υποστήριξε "δεν έχω λόγια να πω για αυτό το νέο θρίαμβο. Είμαι υπερήφανη που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Όλες μαζί έχουμε φτιάξει μία υπέροχη οικογένεια. Μπορεί να είναι το τελευταίο Τσάμπιονς Καπ στην καριέρα μου, αν και δεν ξέρω πότε θα σταματήσω. Tα ίδια έλεγα και πέρυσι".

Η Αντιγόνη Ρουμπέση πρόσθεσε "είμαι πολύ ευτυχισμένη. Το να κατακτάς δύο συνεχόμενες χρονιές τον κορυφαίο τίτλο σε συλλογικό επίπεδο σημαίνει πολλά. Είμαστε μεγάλη ομάδα και το αποδεικνύουμε κάθε χρόνο. Τώρα μένει να αποδείξουμε ότι είμαστε και στην Ελλάδα πρωταθλήτριες, μετά το χαμένο πρωτάθλημα πέρυσι.

Η Αγγελική Γερόλυμου υποστήριξε ότι το "το Τσάμπιονς Καπ ήταν ο κυρίαρχος στόχος της χρονιάς και επετεύχθη. Φέτος θέλουμε τον τίτλο. Το αφιερώνουμε το τρόπαιο στις οικογένειες μας, σε όσους βρίσκονται εδώ και στους φίλους της ομάδας που αγωνιούσαν από το σπίτι".

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος συνεχάρη τόσο τη Βουλιαγμένη, όσο και τον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή τους στο φάιναλ φορ. "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που μέσα σε τέσσερις μέρες θα απονείμω δύο ευρωπαϊκά τρόπαια σε δύο ελληνικές ομάδες. Είναι μοναδική στιγμή στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Το ρεκόρ της Βουλιαγμένης είναι μοναδικό για τα ελληνικά χρονικά".











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ