ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάκας: "Έπρεπε να είναι 7-0"

Τσάκας: "Έπρεπε να είναι 7-0"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος τόνισε πως το σκορ έπρεπε να ήταν 5-0, 6-0 ή 7-0 και πλέον ετοιμάζεται για "Καραϊσκάκης".

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Αλ Σαούντ, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του "τριφυλλιού". Όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση, αν και θα ήθελε περισσότερα γκολ.

Όσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε 15 ημέρες, ο Βλάσης Τσάκας δήλωσε πως θα δώσει κανονικά το παρών, ενώ αναφέρθηκε και στον πρίγκιπα. Αναλυτικά:

"Ήταν ένα ματς, του οποίου το σκορ θα έπρεπε να είναι 5-0 ή 6-0 ή 7-0, αλλά τελικά δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος και αυτό μας άγχωσε. Παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ."

Θα δώσετε το παρών και στο ματς με τον Ολυμπιακό και τι γίνεται με τον Πρίγκιπα;

"Φυσικά και θα πάω στο "Καραϊσκάκη". Ο Πρίγκιπας δεν ήταν εδώ, αλλά θα είναι εδώ στις 19 του μηνός. Αυτό είναι και το σημαντικό."

Δύο κουβέντες για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

"Για τον κόσμο δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Δεν χρειάζεται κάλεσμα για να έρθει σε ένα ντέρμπι. Αλλά είναι τέτοιες οι οικονομικές συνθήκες που η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική."

Είναι καλό για τον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι η χώρα δεν πάει άμεσα σε εκλογές;

"Κι αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Έτσι θα μπορέσει να περάσει και ο νόμος που περιμένουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ