ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγχαρητήρια από Γόντικα

Συγχαρητήρια από Γόντικα
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γόντικας μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου πήγαν στα αποδυτήρια και έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη με την ΑΕΚ.

Σε πελάγη ευτυχίας είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Γόντικας εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Δικέφαλο.

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, εξέφρασε την χαρά του και στους ποδοσφαιριστές, καθώς πήγε στα αποδυτήρια λίγα δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σπάθα.

Ο Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε δηλώσεις του έξω από τα επίσημα τόνισε για την επιτυχία των "πράσινων":

" Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι όταν η ομάδα στο 55’ κερδίζει 3-0. Απλά θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση του σκορ. Το σημαντικό είναι που πήραμε τους βαθμούς και η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Οταν η ομάδα κάνει φάσεις και φτάνει κοντά στο γκολ είμαστε ικανοποιημένοι. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τέταρτο γκολ για να ηρεμήσουμε. Κρατάμε την σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας και την ομοιογένεια, που έχουμε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Για την μεγάλη παρουσία των 40.000 φίλων της ομάδας τόνισε: " Οντως είχε πολύ κόσμο. Είναι ευχάριστο αυτό, που ήρθε και μας ενίσχυσε ο κόσμος. Το ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα θα κάνουμε προσπάθειες για να μειώσουμε τις τιμές των εισιτηρίων για να ταυτίζονται με την οικονομική συγκυρία. Θα το είχαμε κάνει ήδη και στο ματς με την ΑΕΚ αλλά δεν προλάβαμε για τεχνικούς λόγους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ