ΑΕΚ

Λεονάρντο: "Δεν ήθελε να μπει η μπάλα"

Λεονάρντο: "Δεν ήθελε να μπει η μπάλα"
INTIME SPORTS

Για τη φάση με το δοκάρι μίλησε ο Λεονάρντο ρίχνοντας την ευθύνη στη τύχη, ενώ έδωσε το σύνθημα για μια συνέχεια γεμάτη δουλειά και βελτίωση. Τι είπαν ο Αραμπατζής και ο Μπελέκ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ένωσης που προσπάθησε αρκετά στο ντέρμπι, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως άργησε η ΑΕΚ να ξυπνήσει, όμως ξεκαθάρισε πως ήταν ένα δύσκολο ματς.

Όσο για τη συνέχεια, ο Λεονάρντο μίλησε για σκληρή δουλειά που θα φέρει βελτίωση, ενώ αρνήθηκε να καταρρίψει ευθύνες σε συμπαίκτες του για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα.

"Στο 2-0 έπρεπε να δεχτούμε άλλο ένα για να ξυπνήσουμε. Στη συνέχεια πετύχαμε ένα γκολ, είχαμε και ευκαιρία, μειώσαμε, είχαμε χρόνο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε με μια καλή ομάδα και ήταν ένα ντέρμπι. Τώρα έχουμε 15 μέρες να δουλέψουμε σωστά για να μπούμε στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητή μας", υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Για τη φάση με το δοκάρι στο 3-1: "Η μπάλα θα μπορούσε να μπει με δική μου κεφαλιά ή με τον Βάργκας ή με τον Καφέ. Δεν ήθελε όμως να μπει. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά. Όταν τρώμε γκολ όλοι κάνουν λάθος, όχι μόνο ένας. Γιατί δεν έγινε σωστά το μαρκάρισμα από μπροστά. Δεν θέλω να κριτικάρω κανένα. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας για να είμαστε καλύτεροι και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".

Αραμπατζής: "Αργήσαμε να αντιδράσουμε"

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης Γιάννης Αραμπατζής, από την πλευρά του, τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του δεν μπήκε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ άργησε να αντιδράσει στο Β' μέρος.

" Πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε καθόλου στο ματς. Ο Παναθηναϊκός πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Εμείς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Στο Β' μέρος είχαμε και άλλο γκολ στην πλάτη μας. Αργήσαμε να αντιδράσουμε. Όταν το κάναμε ήταν αργά. Μετά προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε".

Τέλος, ο Στίβ Μπελέκ από την πλευρά του ανέφερε: " Η αλήθεια είναι ότι δεχθήκαμε τέρματα στο πρώτο μέρος από λάθη της άμυνας.

Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και κάναμε τα πάντα για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε, αλλά ήταν πολύ αργά. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και τα λάθη. Δεν πρέπει να πούμε από πού είναι τα λάθη. Είμαστε 11 παίκτες στην ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ