ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρίνος: "Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό"

Μαρίνος: "Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Την πεποίθησή του πως η ομάδα του είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μαρίνος, που δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το ματς στο "Καραϊσκάκης". Τι δήλωσαν οι Κουίνσι, Σιμάο.

Αποφασισμένοι να τα καταφέρουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίζονται οι Μαρίνος, Κουίνσι και Σιμάο, με τον πρώτο να τονίζει πως με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην ΑΕΚ, οι "πράσινοι" δεν χρειάζεται να φοβούνται στο Φάληρο.

Και οι τρεις προαναφερθέντες χαρακτήρισαν σημαντική τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο "αιώνιο" ντέρμπι. Διαβάστε αναλυτικά.

"Ήταν μία σημαντική νίκη. Τώρα ακολουθεί το πιο δύσκολο ματς από όλα, αυτό με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ανταποκριθούμε σωστά στα πρώτα λεπτά που θα υπάρχει πίεση από την εξέδρα. Είμαστε καλύτεροι κι αν δείξουμε την εικόνα που έχουμε στα τελευταία ματς δε θα έχουμε πρόβλημα", τόνισε ο Μαρίνος.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: "Δεν ξέρω αν θα είναι καλό ή κακό. Αυτό θα φανεί. Μπορεί να μας βοηθήσει, μπορεί και όχι. Είναι δεκαπέντε ημέρες μέχρι τότε".

Κουίνσι: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε δυνατά, βάλαμε δύο γκολ κι όλα έγιναν πιο εύκολα για εμάς. Ωστόσο χαλαρώσαμε και κάναμε τη ζωή μας δύσκολη. Στα τελευταία λεπτά διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και νικήσαμε".

"Δεν έχει σημασία που δεν πέτυχα εγώ κάποιο γκολ. Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι"

"Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα. Μας βοήθησε ακόμη και την στιγμή που η ΑΕΚ μπήκε στο ματς. Ένα ποσοστό ανήκει σε αυτόν".

"Έχω ακούσει ότι όλοι το περιμένουν πως και πως. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Πηγαίνουμε σε μία καλή περίοδο για εμάς και ελπίζω να φύγουμε με τη νίκη".

Σιμάο: "Ήταν κλειδί ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα. Είχαμε καλύτερες τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο και δείξαμε την προσωπικότητα μας".

"Ο κάθε ένας ξέρει τι πρέπει να κάνει και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι".

"Αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή και εκεί θέλουμε να μείνουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ