ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Το σημαντικό ότι ο ΠΑΟ είναι πρώτος"

Λέτο: "Το σημαντικό ότι ο ΠΑΟ είναι πρώτος"
INTIME SPORTS

Στον Σεμπαστιάν Λετο αρέσει να σκοράρει, αλλά το σημαντικό όπως δήλωσε ο ίδιος είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος. Τι είπε για τον κόσμο και τι δήλωσαν οι Ζέκα, Καπίνο και Κλέιτον

Ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη ματς για τον Παναθηναϊκό, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σκοράρει, τονίζοντας πως ναι μεν του αρέσει, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του "τριφυλλιού", λέγοντας πως δεν υπάρχει κάτι ποιο ωραίο από το να μένουν ικανοποιημένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σεμπαστιάν Λέτο:

" Ήταν μια σημαντική νίκη σ' ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πάντα τα ματς με την ΑΕΚ είναι δύσκολα. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο β' μέρος κάναμε κάποια λάθη αλλά ευτυχώς καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Όταν υπάρχει αυτοπεποίθηση είναι όλα καλά. Μπορείς να παίξεις καλά ή λιγότερο καλά. Είναι σημαντικό να έχει αυτοπεποίθηση και να είσαι ενωμένος. Μόνο τότε πηγαίνεις μπροστά.

Είναι κάτι που δεν έχω ξαναπετύχει στο πρώτο μισό και είμαι χαρούμενος. Ό,τι πετυχαίνω το καταφέρνω γιατί έχω πίσω μου μια ομάδα να με υποστηρίζει.

Μ' αρέσει να σκοράρω σε κάθε ματς. Το σημαντικό όμως είναι ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πρώτος και θέλουμε να συνεχιστεί αυτό με ομαδική προσπάθεια.

Κάποιες φορές καταλαβαίνουμε τους οπαδούς που έβλεπαν ότι δεν τα πηγαίναμε καλά στο ξεκίνημα της χρονιάς. Τώρα που παίζουμε καλά είναι δίπλα μας και δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από την ικανοποίηση του κόσμου".

Ζέκα: "Μπορούσαμε περισσότερα γκολ"

Ο Ζέκα από την πλευρά του ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ γιατί είχε ευκαιρίες, ενώ μίλησε και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη.

" Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και καταφέραμε να προηγηθούμε με 3-0, όμως κάποια λάθη έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πετύχει δύο γκολ. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι".

Σε ερώτηση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπε: " Τώρα έχει τελειώσει το ματς με την ΑΕΚ και πρέπει να ξεκουραστούμε. Ξέρω ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα, που δεν έχω παίξει. Θα δούμε μέχρι τότε γιατί έχουμε παραπάνω από μια εβδομάδα μέχρι εκείνο το ματς".

Καπίνο: "Πάμε για νίκη στο Φάληρο"

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Στέφανος Καπίνο, στις δηλώσεις του, τόνισε πως η ομάδα του δεν φοβάται τίποτα και πως θα κατέβει μόνο για τη νίκη στο "Καραΐσκάκη" κόντρα στον Ολυμπιακό.

" Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο πέσαμε. Κάποια στιγμή κουραστήκαμε. Δεν μπορείς να παίζεις σε τοπ επίπεδο. Δεν συζητήσαμε κάτι στα αποδυτήρια. Κρατάμε τη νίκη και το πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν καλό. Αν ήταν αλλιώς το αποτέλεσμα θα ανησυχούσαμε", είπε για το ματς με την ΑΕΚ και πρόσθεσε για αυτό με τον Ολυμπιακό:

" Ψυχή σε κάθε παιχνίδι και να πάνε όλα καλά. Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς θα πάμε και εκεί να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και φυσικά δεν φοβόμαστε τίποτα. Πάμε να πάρουμε τους τρεις πόντους".

Ο Σίλβα Κλέιτον μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση τόνισε: " Η ομάδα έχει βρει ρυθμό κι αυτό είναι το σημαντικότερο. Δεν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία. Είμαστε ομάδα. Μπαίνουμε μέσα, τρέχουμε, παλεύουμε, κάνουμε αυτό που μας αρέσει και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ