ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θ. Γιαννακόπουλος: "Μπορούσαμε και 5-0"

Θ. Γιαννακόπουλος: "Μπορούσαμε και 5-0"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τα διοικητικά. Τι είπαν οι Πολέμης και Γόντικας.

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ άφησε ικανοποιημένο τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που υπογράμμισε πως το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν 5-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο παράγοντας της μπασκετικής ομάδας, είναι αισιόδοξος και για τα διοικητικά, ενώ ξεκαθάρισε πως η αγαπημένη του ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

"Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εξαιρετικός θα έλεγα. Εκείνο που μετράει είναι ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε σε ένα ντέρμπι. Θα μπορούσε να νικήσει και 5-0. Με προβλημάτισε, πάντως, η επιπολαιότητα που έδειξε στο τέλος και έχασε πολλές ευκαιρίες", δήλωσε αρχικά.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει τον τίτλο;

"Γιατί να μην αντέξουμε μέχρι τέλος και να μην διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα; Τι έχουν οι άλλες ομάδες που δεν έχει ο Παναθηναϊκός;"

Τι γίνεται με τα διοικητικά;

"Πάντα, από τη φύση μου, είμαι αισιόδοξος. Αν δεν δούμε, όμως, το χειροπιαστό πρέπει να περιμένουμε".

Γόντικας: "Έπρεπε να πετύχουμε κι άλλα γκολ για να ηρεμήσουμε"

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας χαρακτήρισε το παιχνίδι εξαιρετικό, μίλησε για τα στοιχεία που θέλει να κρατήσει το "τριφύλλι", ενώ προανήγγειλε φθηνότερα εισιτήρια.

"Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Όταν στο 55' κερδίζεις με 3-0 σ' ένα ντέρμπι, δεν μπορείς να μην είσαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσαμε να κάνουμε στο δεύτερο μέρος καλύτερη διαχείριση, αλλά το σημαντικότερο είναι οι βαθμοί και να διατηρηθούμε στο ίδιο επίπεδο. Είχαμε ευκαιρίες με Μαυρία, Ζέκα και Κατσουράνη και κάποιες απ' αυτές έπρεπε να γίνουν γκολ για να ηρεμήσουμε. Κρατάμε την παρουσία της ομάδας, την ομοιογένεια και ελπίζουμε πως μπορούμε να μείνουμε έτσι.

Είχε πολύ κόσμο μετά από καιρό και ελπίζω να ευχαριστήθηκε το ματς. Θα κάνουμε κι άλλες προσπάθειες γιατί καταλαβαίνουμε τον προβληματισμό του κόσμου με βάση της συγκυρίες των εποχών που ζούμε. Ήταν θέμα χρονικό και τεχνικό και δεν υπήρχαν άλλες τιμές και στο ματς με την ΑΕΚ. Θα φροντίσουμε οι τιμές των εισιτηρίων να είναι κατάλληλες για τις εποχές", υπογράμμισε ο Γόντικας.

Πολέμης: "Πολύ αισιόδοξος για τον πρίγκιπα"

Τέλος, ο Αδαμάντιος Πολέμης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και την εξέλιξη του πρίγκιπα: "Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Περιμένουμε τώρα τα θέματα της ιδιοκτησίας ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο".

Σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις και τον Πρίγκιπα είπε: "Όταν κάποιος υπογράφει ένα μνημόνιο, προφανώς και έχει σοβαρότητα να βάλει τα χρήματα και να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα γίνει. Αλλά και να μην γίνει αυτό, πάντα θα υπάρχουμε εμείς να βοηθάμε".

Για το αν η παρουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου στο γήπεδο σημαίνει και κάτι για τα διοικητικά του Τριφυλλιού: "Δεν νομίζω. Δεν έχει να δείξει κάτι καινούριο. Ήρθε να δει τον Παναθηναϊκό, το έχει κάνει κι άλλες φορές. Η ομάδα παίζει τόσο καλά που είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι".

Για το αν περίμενε τόσο καλή την πορεία του Παναθηναϊκού.: "Δεν είναι θέμα πορείας. Εμένα μου αρέσει το ομαδικό ποδόσφαιρο. Όλοι ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα".

Για τα διοικητικά και τα όσα γίνονται: "Είναι κάτι το οποίο δεν το παρακολουθώ τόσο στενά και δεν νομίζω ότι είναι δικό μας θέμα να πάρουμε θέση. Είναι θέμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Ξέρουν τι κάνουν και ότι κάνουν το κάνουν για το καλό της ομάδας. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά εμείς θα είμαστε από πίσω".

Αν θα μετέχει στην αύξηση: "Αν υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να βάλει τόσα χρήματα αυτό θέλουμε. Να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ξοδεύει για το καλό της ομάδας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ