FINAL FOUR 2024

Final Four 2024: Άγρια συμπλοκή στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 /  /  -    (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γερμανικός ποιμενικός των αστυνομικών δυνάμεων EUROKINISSI SPORTS

Άγρια συμπλοκή στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου (26/5) παραμονή του τελικού του Final Four της EuroLeague.

Επεισόδια συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (26/5) στο Βερολίνο. Συγκεκριμένα, ξέσπασαν άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε δύο σημεία της γερμανικής πρωτεύουσας.

Οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών συνέβησαν κοντά σε ξενοδοχείο και σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο. Μάλιστα, υπήρξαν τραυματισμοί και συλλήψεις από την αστυνομία.

Όλα αυτά, μία μέρα πριν από τον τελικό της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ στην Uber Arena την Κυριακή (26/5, 21:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24), αλλά και τον μικρό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή (25/5) υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη του πρώτου ημιτελικού. Οπαδοί της τουρκικής ομάδας έκαναν ντου στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που περίμεναν να μπουν στο κλειστό.

Αποτέλεσμα, ήταν η επέμβαση της αστυνομίας, η αυστηροποίηση των μέτρων και η καθυστέρηση στο τζάμπολ, εξαιτίας του κομφούζιο που δημιουργήθηκε.

TAGS FINAL FOUR 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ