ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Telegraph: "Κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Νότιγχαμ ο Κούπερ"

Ο Στιβ Κούπερ πανηγυρίζει μετά από νίκη της Νότιγχαμ επί της Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας | 6 Φεβρουαρίου 2022
Ο Στιβ Κούπερ πανηγυρίζει μετά από νίκη της Νότιγχαμ επί της Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας | 6 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Στην αποκάλυψη πως ο Στιβ Κούπερ ταξίδεψε στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και είναι κοντά στο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Νότιγχαμ, προχώρησε με δημοσίευμά της η "Telegraph".

Ο Στιβ Κούπερ ανέλαβε τα ηνία της Νότιγχαμ Φόρεστ τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μία περίοδο που ήταν στις τελευταίες θέσεις της Championship και πέτυχε την απόλυτη μεταμόρφωση του ιστορικού συλλόγου, με τους ρεντς να πραγματοποιούν έκτοτε εξαιρετική πορεία και στο φινάλε να ανταμείβονται με την επιστροφή τους στην Premier League μετά από 23 χρόνια.

Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει φυσικά απαρατήρητο από τη διοίκηση της ομάδας, με τον ιδιοκτήτη της, Βαγγέλη Μαρινάκη, να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον 42χρονο προπονητή και όλες οι ενδείξεις να συνηγορούν στο γεγονός πως οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν τους όρκους πίστης τους.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "Telegraph", ο Στίβ Κούπερ είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Νότιγχαμ, γεγονός που θα δώσει τεράστια ώθηση στους νεοφώτιστους στα μεγάλα σαλόνια.

"Ο Κούπερ ταξίδεψε στην Αθήνα για συνομιλίες με τον ιδιοκτήτη Ευάγγελο Μαρινάκη σχετικά με τα μεταγραφικά σχέδια της Φόρεστ και αναμένεται να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για μια βελτιωμένη μακροπρόθεσμη συμφωνία.

Ο 42χρονος πέτυχε μία εντυπωσιακή ανατροπή την περασμένη σεζόν στο Σίτι Γκράουντ, αναλαμβάνοντας μία ομάδα που ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και οδηγώντας την στον προβιβασμό μέσω των play offs.

Απομένει ένας χρόνος για την ολοκλήρωση του συμβολαίου του και η Φόρεστ προσπαθεί να ανταμείψει τον Ουαλό με βελτιωμένους όρους", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Φόρεστ είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ντιν Χέντερσον, με συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με τον 25χρονο κίπερ να είναι η Νο 1 επιλογή του Κούπερ για να πάρει τη θέση του Σαμπά που έχει μπει στο στόχαστρο της Λανς.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ