ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Μαρινάκης: "Να ξαναγράψουμε ιστορία, αυτή είναι μόνο η αρχή"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον υιό του Μιλτιάδη και το τρόπαιο ανόδου στην Premier League της Νότιγχαμ Φόρεστ
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον υιό του Μιλτιάδη και το τρόπαιο ανόδου στην Premier League της Νότιγχαμ Φόρεστ FACEBOOK: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ / EVANGELOS MARINAKIS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτησή του στο Instagram συνεχάρη την ομάδα του για την άνοδο στην Premie League, ενώ έδωσε το έναυσμα για την επόμενη σεζόν της Νότιγχαμ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβλήθηκε με 1-0 της Χάντερσφιλντ στον τελικό playoffs ανόδου που έλαβε χώρα στο Γουέμπλεϊ και πανηγύρισε την επιστροφή της στην Premier League μετά από 23 χρόνια αναμονής.

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης, με ανάρτησή του στο Instagram συνεχάρη την ομάδα του για το ιστορικό της επίτευγμα, ενώ έδωσε και το έναυσμα για την επόμενη χρονιά τονίζοντας πως αυτή είναι μονάχα η αρχή.

"Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιστρέφει εκεί που ανήκει μετά από 23 χρόνια. Είμαστε πίσω στην Premier League. Είμαι εξαιρετικά περήφανος για όλους στην ομάδα γι' αυτό το ιστορικό επίτευγμα. Είμαι ευγνώμων για την φανταστική στήριξη από τους οπαδούς μας που απέδειξαν ότι είναι σταθεροί στην οικογένεια της Νότιγχαμ.

Προσωπικά θέλω να συγχαρώ τον προπονητή και την ομάδα του που έκαναν φανταστική δουλειά από την ημέρα που ανέλαβαν. Την διοίκηση, τον Ντέιβ, τον Κούλη και τον γιο μου, Μιλτιάδη που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καμπή της ομάδας. Από σήμερα στοχεύουμε στο να γράψουμε ξανά ιστορία και να πάρουμε περισσότερα τρόπαια. Αυτή είναι μόνο η αρχή" έγραψε συγκεκριμένα.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ