PREMIER LEAGUE

Νότιγχαμ και Φούλαμ δίνουν μάχη για τον Γουίλιαμς της Λίβερπουλ

Ο Νέκο Γουίλιαμς της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λέστερ για την Premier League 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Νέκο Γουίλιαμς της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λέστερ για την Premier League 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Νέκο Γουίλιαμς αποτελεί μήλον της έριδος μεταξύ Νότιγχαμ και Φούλαμ, αφού πλέον κρίνεται περιττός από τη Λίβερπουλ.

Η επικείμενη απόκτηση του Κάλβιν Ράμσεϊ από τη Λίβερπουλ θέτει εκτός ομάδας τον Νέκο Γουίλιαμς, του αναπληρωματικού του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 21χρονος Ουαλός βρίσκεται στο στόχαστρο της Νότιγχαμ και της Φούλαμ, οι οποίες φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση για την αγορά του που με τα μπόνους ξεπερνά τα 15.000.000 ευρώ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανήκει στη Λίβερπουλ από το 2009 και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα δέκα χρόνια αργότερα, όμως τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Φούλαμ για να πάρει παιχνίδια.

Οι Λονδρέζοι στέφθηκαν πρωταθλητές στην Championship με τη βοήθεια του Γουίλιαμς και θέλουν να τον κρατήσου στο δυναμικό τους, ενώ η Φόρεστ πήρε την άνοδο στην Premier League με τον Τζεντ Σπενς σε αυτήν τη θέση, που ήταν επίσης δανεικός, από τη Μίντλεσμπρο.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ