ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Το συγκινητικό ξέσπασμα του προπονητή των ρεντς μετά από την ιστορική άνοδο

Νότιγχαμ: Το συγκινητικό ξέσπασμα του προπονητή των ρεντς μετά από την ιστορική άνοδο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ FOOTBALL DAILY

Ο προπονητής της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ, βίωσε απίστευτη χαρά με την επιστροφή των ρεντς στην Premier League μετά από 23 χρόνια και χρειάστηκε να να κάτσει στον πάγκο για μερικά δευτερόλεπτα για να ηρεμήσει, προτού κάνει δηλώσεις.

Η Νότιγχαμ είναι πλέον μέλος της κατηγορίας των μεγάλων του αγγλικού ποδοσφαίρου αφού με το 1-0 επί της Χάντερσφιλντ επέστρεψε στην Premier League μετά από το 1999 και ένας από τους ανθρώπους στον οποίο οφείλει πολλά είναι ο Στιβ Κούπερ.

Ο λόγος για τον Στιβ Κούπερ που είναι ο αναμορφωτής της Φόρεστ και εκείνος για τον οποίο όλοι οι παίκτες πίνουν νερό στο όνομά του, με τον έμπειρο προπονητή να πρωταγωνιστεί σε ένα συγκινητικό σκηνικό στο φινάλε του ματς.

Ήταν η στιγμή που θέλοντας να ηρεμήσει, έπειτα από ένα συγκλονιστικό 90λεπτο, έκατσε για μερικά δευτερόλεπτα στον πάγκο και έπιασε το πρόσωπό με τα χέρια του, μέχρι να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του επιτεύγματος της ομάδας του και να σηκωθεί για να παραχωρήσει δηλώσεις.

Φυσικά, τα βλέμματα στράφηκαν και πάλι πάνω του μετά από λίγα λεπτά, αφού την ώρα που μιλούσε μπροστά στις κάμερες για το παιχνίδι και τον προβιβασμό της Νότιγχαμ, οι παίκτες του όρμησαν προς το μέρος τους και τον σήκωσαν στα χέρια για να τον αποθεώσουν.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ