ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγχώρεση με... φιλιά από τη γυναίκα του Τέρι!

Συγχώρεση με... φιλιά από τη γυναίκα του Τέρι!
New Image © DAVE CRUMP

Η Τόνι Πουλ συγχώρεσε τον Τζον Τέρι, όπως... μαρτυρούν τα πρώτα τους "καυτά" φιλιά στο Ντουμπάι (photos)!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, η Τόνι Πουλ δείχνει διατεθειμένη να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στο σύζυγό της ώστε να εγκαταλείψει τις κακές συνήθειες του παρελθόντος, με τον φωτογραφικό φακό να μαρτυράει πως το ζευγάρι είναι σε εξαιρετικό δρόμο για συμφιλίωση και γερή επανασύνδεση.
Και αυτό γιατί αρκετές ιστοσελίδες εφημερίδων από το "Νησί" φιλοξενούν φωτογραφίες με τον Τέρι και την Πουλ να χαλαρώνουν στην πισίνα του ξενοδοχείου τους έχοντας για παρέα και τα 3 χρόνων δίδυμά τους, ενώ δεν δίστασαν παρά την παρουσία των παπαράτσι να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας προς τον άλλο και να μοιραστούν αρκετές τρυφερές στιγμές και φιλιά!

"Έχω συνειδητοποιήσει τι μεγάλο λάθος έχω κάνει. Με έκανε να καθίσω κάτω και να συνειδητοποιήσω τι είναι σημαντική στη ζωή μου.

Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι το μόνο που μετράει και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν τόσο ηλίθιος ώστε να ρισκάρω να τους χάσω",

δήλωσε στην "Daily Mirror" ο Τέρι, ο οποίος φρόντισε μάλιστα με το που πάτησε το πόδι του στο Ντουμπάι να σταλούν 100 κόκκινα τριαντάφυλλα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της γυναίκας του.

Όσο για το τι ήταν αυτό που έκανε την 28άχρονη Τόνι Πουλ να αλλάξει στάση απέναντι στον Άγγλο διεθνή μπακ; "Ο Τζον με κοίταξε στα μάτια και είπε ότι έχει αλλάξει.

Έχουμε τραβήξει μία γραμμή κάτω από αυτό το συμβάν. Όλα έχουν να κάνουν με το μέλλον μας ως οικογένεια από εδώ και πέρα".



Photostory:



Κάντε κλικ να δείτε όλες τις φωτογραφίες με τον Τζον Τέρι και την Τόνι Πουλ.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ