ΣΤΗΛΕΣ

Χάνει το FA Cup για το... γάμο του ο Τέρι!

Χάνει το FA Cup για το... γάμο του ο Τέρι!
Τέρι-Πουλ

Ο Τ.Τέρι χάνει κρίσιμο ματς του... FA Cup για να πάει Ντουμπάι και να σώσει το γάμο του ανήμερα του Αγ.Βαλεντίνου!

Αυτή τη φορά όμως δεν πρόκειται να έχει δίπλα τους 10 συμπαίκτες, ούτε απέναντί του μία άλλη ομάδα, αλλά την "πληγωμένη" γυναίκα του Τόνι Πουλ, την οποία ευελπιστεί να πείσει να τον συγχωρέσει για την τετράμηνη ερωτική σχέση που είχε με την 28άχρονη Γαλλίδα Βανέσα Περονσέλ, μέχρι πρότινος σύντροφο του συμπαίκτη του στα "λιοντάρια" Γουέιν Μπριτζ.
Η σύζυγος του Τέρι απαίτησε διαζύγιο μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου και έφυγε για το Ντουμπάι παίρνοντας μαζί της και τα 3 χρόνων δίδυμα της οικογένειας, με τον κεντρικό μπακ της Τσέλσι να έχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της τη Δευτέρα (1/2) και να είναι αποφασισμένος να χάσει μέχρι και αγώνα των "μπλε" για να την φέρει πίσω.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Sun", ο Τέρι αποφάσισε να ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να περάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14η Φεβρουαρίου) μαζί με τη γυναίκα του, με την διοίκηση των Λονδρέζων να του δίνει τη σχετική άδεια, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει εν γνώση του συλλόγου από την αναμέτρηση με την Κάρντιφ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας την προηγούμενη ημέρα.

"Ο Τζον εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει πίσω την Τόνι και να σώσει το γάμο του. Αυτή είναι η τελευταία ζαριά που ρίχνει. Είναι αποφασισμένος να μην επιστρέψει από το Ντουμπάι χωρίς πρώτα να υπάρξει επανασύνδεση. Ξέρει ότι την έχει πληγώσει βαθιά", τόνισε στην εφημερίδα πηγή μέσα από την Τσέλσι, για να συνεχίσει:

"Ελπίζει απλά ότι θα φτάσουν τα λόγια του, θα πρέπει όμως να συρθεί στα πατώματα για να την κερδίσει όπως δεν το έχει ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν. Ο Τζον είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, όμως αυτό είναι κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να χάσει το ματς του Κυπέλλου.

Ο Τζον ελπίζει ότι με τη συνάντηση που θα έχει με τη γυναίκα του το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, θα βοηθήσει την Τόνι να καταλάβουν ότι μπορούν να είναι και πάλι μαζί".

Η εφημερίδα σημειώνει τέλος πως το Ντουμπάι όπου θα γίνει και το καθοριστικό ραντεβού Τέρι-Πουλ, φέρνει ιδιαίτερες αναμνήσεις στην 28άχρονη, μιας που είναι το μέρος όπου ο Άγγλος άσος της έκανε πρόταση γάμου αλλά και που πήγαν το ταξίδι του μέλιτος...










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ