ΤΣΕΛΣΙ

Αντσελότι: "Στηρίζουμε όλοι τον Τέρι"

Αντσελότι: "Στηρίζουμε όλοι τον Τέρι"
Τέρι-γκολ-Μπέρνλι

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε πως ο Τζον Τέρι θα παραμείνει αρχηγός της ομάδας, παρά τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή του, κάνοντας λόγο για φανταστικό επαγγελματία

Ο 29άχρονος αρχηγός της Τσέλσι χάρισε στην ομάδα του "χρυσή" νίκη με 2-1 στο "Τερφ Μουρ" επί της Μπέρνλι με κεφαλιά στο 83ο λεπτό και ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως ο Τέρι θα παραμείνει αρχηγός στους Λονδρέζους καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του σε αυτόν.
"Δεν τίθεται θέμα για το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Τσέλσι. Δεν ξέρω γιατί με ρωτάτε κάτι τέτοιο. Οι παίκτες δεν θα χάσουν ποτέ την εμπιστοσύνη τους σε αυτόν.

Ήταν μία καλή στιγμή για τον Τέρι στον αγωνιστικό χώρο (το γκολ που πέτυχε). Αλλά έπαιξε καλά και κόντρα στη Μπέρμινχαμ μεσοβδόμαδα.



Δεν μίλησα μαζί του. Δεν χρειάστηκε επειδή τα πήγε καλά χθες στην προπόνηση. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι δεν θα έπαιζε. Δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική ζωή του. Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση.

Για αυτό το λόγο δεν ανησυχώ",

τόνισε ο "Καρλίτο", ο οποίος σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως πρέπει ο Τέρι να διατηρήσει το περιβραχιόνιο στην Εθνική Αγγλίας, συμπλήρωσε: "Είμαι προπονητής της Τσέλσι και σε αυτό επικεντρώνομαι, όχι στην Αγγλία".

Κλείνοντας την αναφορά του στον Άγγλο διεθνή στόπερ, ο Αντσελότι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι με την παρουσία του όχι μόνο δεν αμαυρώνει το προφίλ της ομάδας αλλά αντίθετα το βελτιώνει.

"Ο επαγγελματισμός του Τζον Τέρι βελτιώνει την εικόνα του συλλόγου. Είμαι προπονητής και θέλω να μιλήσω μόνο για τη δουλειά του. Είναι φανταστικός επαγγελματίας.

Όλος ο σύλλογος, οι παίκτες, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο υποστηρίζουν αυτόν και την οικογένειά του ταυτόχρονα".




Τέλος, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς με τη Μπέρνλι, που είδε στο τέλος την ομάδα του να ξεφεύγει με διαφορά 4 πόντων από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 5 από την Άρσεναλ.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε και ισοφάρισαν. Έπειτα ασκήσαμε πίεση και δίκαια νικήσαμε. Είμαστε 4 πόντους μπροστά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό είναι καλό".


Το γκολ του Τζον Τέρι που έδωσε τη νίκη στην Τσέλσι μέσα στο "Τερφ Μουρ":














TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ