ΑΓΓΛΙΑ

Ο Τέρι άφησε έγκυο τη σύντροφο του Μπριτζ!

Ο Τέρι άφησε έγκυο τη σύντροφο του Μπριτζ!
Βανέσα Περονσέλ

Ο Τζον Τέρι άφησε... έγκυο τη σύντροφο του Γουέιν Μπριτζ και στη συνέχεια πλήρωσε για να κάνει έκτρωση!

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο αρχηγός της Τσέλσι και της Εθνικής Αγγλίας διατηρούσε κρυφή εξωσυζυγική σχέση με τη σύντροφο του συμπαίκτη του στα "λιοντάρια" (και πρώην συμπαίκτη του στους "μπλε") Γουέιν Μπριτζ καθώς και τις εκρηκτικές συνέπειές της, η"News of the world" ήρθε να στριμώξει ακόμα περισσότερο στα... σχοινιά τον 29χρονο άσο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας σκανδαλοθηρικής εφημερίδας, ο Τέρι άφησε έγκυο την ερωμένη του, στη συνέχεια ανέλαβε να καλύψει όλα τα ιατρικά έξοδα για να προχωρήσει σε έκτρωση (το παράνομο ζευγάρι αποφάσισε από κοινού την αποβολή του εμβρύου όταν η Βανέσα Περονσέλ ήταν ήδη στην 7η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της), ενώ το "κερασάκι στην τούρτα" των αποκαλύψεων είναι πως ο Άγγλος άσος της έδωσε 20.000 λίρες για να της ανεβάσει τη διάθεση αλλά και να εξασφαλίσει τη σιωπή της...

Η εφημερίδα φρόντισε μάλιστα να βγάλει στη φόρα και αρκετές άλλες λεπτομέρειες της σχέσης του Τέρι με το μέχρι πρότινος έτερον ήμισυ του Μπριτζ (έχουν μάλιστα και έναν 3χρονο γιο), όπως: το γεγονός ότι η σχέση τους ξεκίνησε "επίσημα" από τον περασμένο Σεπτέμβριο, το ότι ο Τέρι βρέθηκε στο πλευρό της όταν αυτή μπήκε στην ιδιωτική κλινική για την έκτρωση, καθώς και το πότε και που το ζευγάρι κανόνιζε ερωτικές συναντήσεις πίσω από την πλάτη των συντρόφων τους, Γουέιν Μπριτζ και Τόνι Πουλ.

Από την πλευρά της, το "καυτό" μοντέλο εσωρούχων και ηθοποιός, Βανέσα Περονσέλ, παραδέχτηκε με δηλώσεις της στο ίδιο μέσο πως ο Μπριτζ κατάλαβε τι συνέβη για πρώτη φορά όταν ο Τέρι έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά της "News of the World" για να μην δημοσιεύσει την είδηση της παράνομης ερωτικής σχέσης του.

"Ο Γουέιν μου τηλεφώνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο και άρχισε να μου φωνάζει και να με κατηγορεί ότι είχα σχέση. Ήταν τρομερό. Έλεγε απαίσια πράγματα.

Ο Γουέιν ήταν πεπεισμένος ότι τον απατούσα καθώς το θέμα είχε καλυφθεί κατόπιν δικαστικής απόφασης. Ήταν ένα τηλεφώνημα απελπισίας και ήταν έξαλλος",

δήλωσε χαρακτηριστικά η Περονσέλ.








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ