ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφαιρέθηκε η αρχηγία από τον Τζον Τέρι

Αφαιρέθηκε η αρχηγία από τον Τζον Τέρι
τέρι

Ο Τέρι έχασε το περιβραχιόνιο, νέος αρχηγός της εθνικής ο Φέρντιναντ. Τέρι: "Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα"

Αυτή άλλωστε ήταν και η επιθυμία των περισσότερων φιλάθλων στο νησί έπειτα από την αποκάλυψη πως ο άσος της Τσέλσι είχε δεσμό με την σύντροφο του πρώην συμπαίκτη του, Γουέιν Μπριτζ.
Ο Τέρι συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στο "Γουέμπλεϊ" με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φάμπιο Καπέλο, για να συζητήσουν.

Η ομοσπονδία είχε ξεκαθαρίσει πως οποιαδήποτε απόφαση θα την πάρει αποκλειστικά ο Ιταλός προπονητής.

Η συνάντηση με τον Τέρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες κράτησε μόλις 12 λεπτά και ο προπονητής του ουσιαστικά του ανακοίνωσε πως δεν είναι πλέον αρχηγός.

Αρχηγός ο Ρίο Φέρντιναντ

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα ο Φάμπιο Καπέλο, αφού είπε πως πήρε την απόφαση μετά από πολύ σκέψη και για το καλό της ομάδας, ξεκαθάρισε ουσιαστικά πως επόμενος αρχηγός θα είναι ο Ρίο Φέρντιναντ.

"Όταν επέλεξα τον Τέρι για αρχηγό είχα επιλέξει και δεύτερο και τρίτο αρχηγό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω αυτήν την απόφαση".

Αυτό σημαίνει πως ο Ρίο Φέρντιναντ είναι ο αρχηγός των "λιονταριών" και δεύτερος ο Στίβεν Τζέραρντ.

Όχι μόνο η Περονσέλ ο λόγος

Η παράνομη σχέση του Τέρι με την Βανεσά Περονσέλ δεν είναι ο μόνος λόγος που δεν είναι πια αρχηγός.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος είχε... ξεφύγει αυτά τα δύο χρόνια και οι οικονομικές σπατάλες που έκανε με τα προνόμια που προσφέρονται στον αργηγό της Αγγλίας ήταν υπέρογκες.

Δύο παραδείγματα είναι πως στον τελικό του περσινού FC Cup οι φίλοι του σε πολυτελή σουίτα του "Γουέμπλεϊ" ξόδεψαν 20.000 λίρες, ενώ λέγεται πως μέσω παραγγελιών πουλούσε φανέλες με την υπογραφή του για 4.000 λίρες!

"Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα"

Ο Τζον Τέρι θέλει να παραμείνει στην εθνική Αγγλίας διατηρώντας τον σημαντικό ρόλο που έχει στην ομάδα και να είναι από τα ηγετικά πρόσωπα στην προσπάθεια για κατάκτηση του Μουντιάλ.

Έτσι, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της απόφασης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: "Σέβομαι απολυτα την απόφαση του Φάμπιο Καπέλο. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την Αγγλία".



Όλοι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας...






























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ