ΣΤΗΛΕΣ

"Καυτή" βραδιά σεξ για Τέρι με μοντέλο!

"Καυτή" βραδιά σεξ για Τέρι με μοντέλο!
Ορλάιθ ΜακΆλιστερ-Τζον Τέρι

"Καυτή" βραδιά σεξ με παίκτρια του "Big Brother" είχε ο Τζον Τέρι όταν η σύζυγός του ήταν έγκυος (photos+vds)!

Τα ροζ σκάνδαλα με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Τέρι φαίνεται πως δεν έχουν σταματημό, με την εβδομαδιαία εφημερίδα "News of the World" να αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο της (7/2) πως ο άσος της Τσέλσι έκανε πριν μερικά χρόνια... one night stand με την διάσημη από το βρετανικό ριάλιτι "Big Brother 6", Ορλάιθ ΜακάΛιστερ, την εποχή μάλιστα που η σύζυγός του ήταν έγκυος με τα δίδυμά τους!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η γνωριμία του Τέρι με την ΜακΆλιστερ έγινε το Δεκέμβριο του 2005 κατά τη διάρκεια μίας χριστουγενιάτικης νυχτερινής εξόδου της ομάδας της Τσέλσι, με τον αρχηγό των "μπλε" να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από την Ιρλανδή μοντέλο, η οποία έξι μήνες μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του "Μεγάλου Αδελφού" είχε κερδίσει 250.000 λίρες για να πάρει μέρος σε γυμνή φωτογράφηση.

"Η Ορλάιθ φαινόταν εκπληκτική και δεν ήταν μόνο ο Τέρι που την είχε προσέξει αλλά όλο το κλαμπ. Ο Τέρι προσπαθούσε να είναι λίγο διακριτικός αλλά δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της.

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι την ήθελε, ήταν κάτι το πολύ εμφανές",

δήλωσε πηγή της εφημερίδας, για να αποκαλύψει στη συνέχεια πως οι δυο τους πέρασαν μία καυτή ερωτική βραδιά σε ξενοδοχείο του Κεντρικού Λονδίνου.

"Είχε μία σπουδαία βραδιά μαζί με τον Τέρι. Εκείνη την εποχή η Ορλάιθ μιλούσε συνεχώς για το πόσο απολάμβανε το σεξ και εκείνος δεν απογοητεύτηκε".



Σαν να μην έφταναν μάλιστα αυτές οι αποκαλύψεις, η εφημερίδα επέλεξε να είναι ακόμα πιο αμείλικτη με τον σέντερ μπακ των Λονδρέζων, καθώς φιλοξένησε δηλώσεις του παίκτη μόλις 24 ώρες πριν από την ερωτική του περιπέτεια, όπου μίλούσε για την ευτυχία του να περιμένει δίδυμα (πέντε μήνες μετά την βραδιά σεξ με την Ορλάιθ ΜακΆλιστερ η Τόνι Πουλ έφερε στον κόσμο τα παιδιά τους).

"Είναι τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει ποτέ. Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων στον κόσμο. Ένα μωρό θα ήταν φανταστικό, δύο είναι κάτι το εκπληκτικό, είναι σαν να κερδίζεις το νταμπλ", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η "ατακτη" ζωή της Ορλάιθ ΜακΆλιστερ
Το ρεπορτάζ της "News of the World" έγινε όμως ακόμα πιο "πικαντικό" καθώς αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες από τη ζωή της Ορλάιθ ΜακΆλιστερ τα τελευταία χρόνια που χαρακτηριζόταν κυρίως από μία λέξη: το σεξ.

"Όταν άφησε το σπίτι του Big Brother μίλησε στην News of the World για την αγάπη που είχε για το σεξ περιγράφοντας το πως είχε δώσει τέλος σε μία ερωτική ξηρασία 8 μηνών με έναν μαραθώνιο σεξ διάρκειας 48 ωρών με το νέο εραστή της.

Η Ορλάιθ επανέλαβε το ίδιο σόου για τον γιο του Τζορτζ Μπεστ, Κάλουμ, αφού έκαναν δύο ημέρες συνέχεια σεξ όταν έφυγε από το σπίτι του Big Brother το καλοκαίρι του 2005.

Πριν πάει εκεί είχε κάνει επέμβαση για να μεγαλώσει τα στήθη της και σόκαρε εκατομμύρια τηλεθεατές όταν επιδείκνυε με υπερηφάνεια τα καινούρια στήθη της, προκαλώντας τους συγκάτοικούς της να τα αγγίξουν.



Η φήμη που απέκτησε στο ριάλιτι την έκανε διάσημη σελέμπριτι στο Λονδίνο, της έδωσε μία επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ και την έκανε την αγαπημένη των περιοδικών.

Το 2006 έγινε ζευγάρι με τον μεγιστάνα Γκάρι ΜακΚάουσλαντ και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη της Εύα, για να χωρίσει όμως ένα μήνα μετά με τον σύντροφό της.



Τον περασμένο Απρίλη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον Άντονι, μετά από μία βραδιά σεξ που είχε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Γκάρι.

Τώρα είναι ανύπαντρη μητέρα που ζει στη Βόρεια Ιρλανδία και σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων έχει τακτοποιήσει τη ζωή της και έχει αφήσει οριστικά πίσω της τις άγριες ημέρες",

αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα για τον "βίο και πολιτεία" της ερωτικής παρτενέρ του Τζον Τέρι τα Χριστούγεννα του 2005...

Photostory:



Κάντε κλικ να δείτε όλες τις φωτογραφίες με την Ορλάιθ ΜακΆλιστερ.



































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ