ΣΤΗΛΕΣ

Σχέση με 3 παίκτες της Τσέλσι η ερωμένη του Τέρι!

Σχέση με 3 παίκτες της Τσέλσι η ερωμένη του Τέρι!
Βανέσα Περονσέλ-Σέριλ Κόουλ © BIGPICTURESPHOTO.COM

Σχέση και με άλλους... τρεις παίκτες της Τσέλσι είχε η Γαλλίδα ερωμένη του Τέρι, Βανέσα Περονσέλ!

Ο λόγος φυσικά για τις αποκαλύψεις των ΜΜΕ στο "Νησί" για την εξωσυζυγική σχέση του με την Γαλλίδα μοντέλο και πρώην σύντροφο του Γουέιν Μπριτζ, Βανέσα Περονσέλ, με το "πιπεράτο" ρεπορτάζ που αφορά τη ζωή όλων αυτών των ανθρώπων να ανανεώνεται καθημερινά από τα σκανδαλοθηρικά μέσα.
Η τελευταία μάλιστα αποκάλυψη έρχεται να σκάσει σαν "βόμβα" στα αποδυτήρια των Λονδρέζων, με την "Sun" να αποκαλύπτει πως το σέξι μοντέλο δεν σύναψε σχέση μόνο με τον Τζον Τέρι πίσω από την πλάτη του συντρόφου της Γουέιν Μπριτζ (πρώην άσος των "μπλε") αλλά και με άλλους... 3 ποδοσφαιριστές της ομάδας του Δυτικού Λονδίνου!

Ποιοι είναι αυτοί; Σύμφωνα με την εφημερίδα οι "εκλεκτοί" με τους οποίους έκανε σχέση η Βανέσα Περονσέλ ήταν οι Άντριαν Μούτου και Έιντουρ Γκούντγιονσεν (ο πρώτος ανήκει τώρα στη Φιορεντίνα και ο δεύτερος παίζει στην Τότεναμ δανεικός από τη Μονακό), και ένας ακόμα του οποίου το όνομα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

"Το να πούμε ότι είναι το κορίτσι της Τσέλσι αυτό αποτελεί ερμηνεία που υπολείπεται της αλήθειας. Ο Γουέιν ξέρει πως ήταν ένας από τους αρκετούς παίκτες της Τσέλσι που ήταν κοντά στη Βανέσα.

Η Βανέσα είχε πάντα μία αδυναμία για τους ποδοσφαιριστές και έβαλε στόχο της καρδιάς της να γίνει η σούπερ-WAG. Δεν έκανε ποτέ ταυτόχρονη σχέση, είχε πάντα έναν στην καρδιά της κάθε φορά. Όταν συνδέθηκε με τον Τζον Τέρι είχε καταφέρει ήδη να πάει με πέντε παίκτες της Τσέλσι", τόνισε μία πηγή κοντά στην Βανέσα Περονσέλ.

Τα ευχάριστα πάντως για τον Τζον Τέρι μέσα σε αυτή τη "δίνη σκανδάλων" στην οποία έχει εμπλακεί το όνομά του εδώ και μία εβδομάδα έρχονται από το οικογενειακό "μέτωπο", με την Τόνι Πουλ να έχει τηλεφωνική συνομιλία διάρκειας περίπου 45 λεπτών με τον άσο της Τσέλσι και να φέρεται διατεθειμένη να του δώσει μία τελευταία ευκαιρία.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με φίλο του ζεύγους, η κυρία Τέρι αποφάσισε να αποδεχτεί την εκδοχή του άνδρα της για τα γεγονότα, πιστεύοντας πως η σχέση του με την Βανέσα Περονσέλ δεν ήταν τίποτα άλλο από μία ανόητη σύντομη ερωτική περιπέτεια.

"Η αμφιβολία λειτούργησε υπέρ του άνδρα της. Ο JT (προσωνύμιο από τα αρχικά γράμματα στο ονοματεπώνυμο του παίκτη) επέμενε πως ήταν μία ανόητη περιπετειούλα και δεν σήμαινε απολύτως τίποτα για αυτόν. Επέλεξε να πιστέψει τη δική του εκδοχή από οτιδήποτε θα της έλεγε κάποιος άλλος.

Ειλικρινά έχει περάσει πολλά πριν, όμως ποτέ δεν έφτασε σε αυτό το σημείο. Όμως αν παραστρατήσει πάλι θα τον βγάλει οριστικά έξω από τη ζωή της και θα φροντίσει να έχει όσο το δυνατόν λιγότερο επικοινωνία με τα παιδιά τους.

Σε αυτό το σημείο θα τον πιέσει γιατί ο Τέρι αγαπάει τα παιδιά του περισσότερο από κάθετι άλλο στον κόσμο. Η Τόνι του είπε επίσης ότι δεν θέλει από αυτόν να πει κάτι δημόσια αλλά αν είναι να απολογηθεί σε κάποιον, να το κάνει απέναντί της", δήλωσε χαρακτηριστικά στην "Daily Mirror" άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι.
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ