ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός:"Πιο λαμπρό το μέλλον"

Σπανός:"Πιο λαμπρό το μέλλον"
Σπανός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αισιόδοξος για το μέλλον του Ατρόμητου παρουσιάστηκε ο Γιώργος Σπανός με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με αφορμή την ολοκλήρωση της χρονιάς, τονίζει ότι με την κατάληψη της όγδοης θέσης στην Σούπερ Λίγκα η ομάδα του Περιστερίου απέδειξε ότι αποτελεί σταθερή αξία στο ελληνικό ποδοσφαίρου και το μέλλον θα είναι ακόμη πιο λαμπρό. Πιο αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σπανού.
"Θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την στήριξη που πρόσφερε καθʼ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Ο αγαπημένος μας Ατρόμητος κατέλαβε φέτος την όγδοη θέση στο πρωτάθλημα της Superleague και απέδειξε ότι αποτελεί μια σταθερή αξία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η 8η θέση είναι μια θέση διάκρισης και μας δίνει το κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2005.

Πιστεύω ακράδαντα ότι με την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του Περιστερίου αλλά και με την σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς και που σύντομα θα αποδώσει καρπούς, προμηνύεται ότι το μέλλον θα είναι ακόμη πιο λαμπρό ώστε να ζήσουμε και άλλες μεγάλες χαρές με την ομάδα".




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ