ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παρουσιάζεται ο Όγιος

Παρουσιάζεται ο Όγιος
ΟΓΙΟΣ

H νέα εποχή με τον Γκιγιέρμο Όγιος στο τιμόνι ξεκίνησε για τον Ατρόμητο και ο Αργεντινός τεχνικός θα παρουσιαστεί επίσημα την Πέμπτη το μεσημέρι(10/5) από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Σπανό.

Ο πρώην προπονητής του Άρη που υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια, θα αναλάβει και τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Πλέον αναμένεται να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο, σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν αλλά και εκείνους που έρθουν.
Eπαγγελματίες Καραλής-Σκόνδρας

Στο μεταξύ δύο ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Ατρόμητου προωθήθηκαν στους επαγγελματίες και τέθηκαν στη διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για τον αγώνα με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Πρόκειται για τους Γιάννη Καραλή και Απόστολο Σκόνδρα οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Καραλής πήρε τη φανέλα με το νούμερο "21" και ο Σκόνδρας τη φανέλα με το νούμερο "20". Η προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ξεκίνησε και στις προπονήσεις μετέχουν πλέον κανονικά οι Λουτσιάνο, Ρόβας, Ραγκουέλ που αντιμετώπισαν προβλήματα τις προηγούμενες μέρες.

Κατατέθηκε ο φάκελος
Τέλος πραγματοποιήθηκε σήμερα ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ η εκδίκαση του φακέλου που κατέθεσε ο Ατρόμητος για την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα αλλά και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Την "κυανόλευκη" ΠΑΕ εκπροσώπησαν η managing director Κάτια Κοξένογλου και ο νομικός σύμβουλος Αργύρης Λίβας.





TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ