ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Τελειώνει" ο Κοκότοβιτς

"Τελειώνει" ο Κοκότοβιτς
Κοκοτοβιτς

Παρελθόν από τον πάγκο του Ατρομήτου θα είναι στο τέλος της σεζόν ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η περιστεριώτικη ΠΑΕ.

Έτσι ο Σέρβος τεχνικός θα καθήσει στον πάγκο της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στην συνέχεια θα αποχωρήσει.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος πιο αναλυτικά αναφέρει: «Στη σημερινή συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Γιώργου Σπανού, με τον προπονητή, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών για τη νέα περίοδο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί τον κ. Κοκότοβιτς για τον επαγγελματισμό του και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Φήμες για Όγιος
Η παρέλαση των ονομάτων ως υποψήφιων για να αντικαταστήσουν τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες, με αυτό του Γκιγιέρμο Όγιος να ακούγεται έντονα.

Ο Αργεντινός πρώην τεχνικός του Άρη, άλλωστε είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και μένει να φανεί αν τελικά το συγκεκριμένο σενάριο θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη.







TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ