ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σκληρή δουλειά υποσχέθηκε ο Όγιος

Σκληρή δουλειά υποσχέθηκε ο Όγιος
Όγιος

Σκληρή δουλειά για να πετύχει το όραμα του Ατρόμητου, υποσχέθηκε κατά την επίσημη παρουσίαση του από την διοίκηση της ΠΑΕ, ο Γκιγιέρμο Όγιος.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ότι ο πιο σημαντικός λόγος που τον έκανε να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το πέρασμα του από τον Άρη, είναι ο Γιώργος Σπανός και πρόσθεσε ότι θέλει ο κόσμος της ομάδας να χαίρεται με αυτό που βλέπει.
" Ευχαριστώ το Θεό και την Παναγία που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω πάλι στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει. Κι εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσουν τα λόγια αλλά οι πράξεις και θα προσπαθήσω με σκληρή δουλειά να πετύχουμε το όραμα μας και να το κάνουμε πραγματικότητα", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε :

"Θέλω ο κόσμος του Περιστερίου να είναι μαζί μας κι εμείς θα προσπαθήσουμε από τη μεριά μας να χαίρεται αυτό που θα βλέπει. Ο πιο σημαντικός λόγος που επέστρεψα πάλι στην Ελλάδα ήταν ο πρόεδρος".

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από την αίθουσα τύπου είχαν συγκεντρωθεί φίλαθλοι της ομάδας που αποθέωσαν τον Γκιγιέρμο Όγιος ενώ ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός του πρόσφερε μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του Αργεντίνου προπονητή στη πλάτη.

Σπανός:"Ίδια φιλοσοφία"

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός από την πλευρά του έκανε λόγο για ταύτιση φιλοσοφίας με τον Γκιγιέρμο Όγιος και δήλωσε ότι θα έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. " Μετά από ώριμη σκέψη και συζητήσεων μιας εβδομάδας αποφασίσαμε μαζί με το δ.σ να είναι ο κύριος Όγιος προπονητής της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Είδαμε ότι είναι ένας άνθρωπος με την ίδια φιλοσοφία με εμάς του αρέσει να βάζει στόχους όπως κάνουμε κι εμείς.Μέσα από σκληρή δουλειά και συνεργασία πιστεύω ότι θα φτιάξουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε.

Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει ο γίγαντας του Περιστερίου γιατί μόνο με το τρίπτυχο διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας - παικτών και του κόσμου, η ομάδα θα πάει μπροστά. Δώσαμε στον κύριο Όγιος τα κλειδιά του τμήματος, θα τον στηρίξουμε σε όλες του τις αποφάσεις. Ελπίζω να δούμε καλό ποδόσφαιρο και θέαμα από αυτή την ομάδα".

Τέλος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και έκανε παράπονα για τα εισιτήρια, λέγοντας:" Θα πρέπει να συμπαρασταθεί ο κόσμος του Περιστερίου για την προσπάθεια που θα κάνουμε. Πολλοί θέλουν να τερματίζουμε στην τρίτη ή τέταρτη θέση της βαθμολογίας αλλά δεν γίνεται όταν είσαι τρίτος πριν από το τέλος στα εισιτήρια".

Τέλος ο Ευάγγελος Μπαταγιάννης τόνισε:" Ελπίζω η πρόσληψη του κυρίου Όγιος να σηματοδοτήσει τους στόχους για τη νέα πορεία του Ατρόμητου. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με αυτόν τον προπονητή ο σύλλογος ανοίγει νέα σελίδα και διευρύνει τους ορίζοντες του".
















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ