ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επέστρεψε ο Μερίνο

Επέστρεψε ο Μερίνο
μερινο

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο Μερίνο και θα συνεχίσει το πρόγραμμα που ακολουθεί με σκοπό να είναι έτοιμος της νέα σεζόν

Την ίδια ώρα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στο τελευταίο παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας με αντίπαλο τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να έχει μόλις 17 παίκτες στην διάθεση του. Πέραν του Μερίνο απόντες θα είναι και οι τιμωρημένοι Κορακάκης, Ολιβέιρα, Κουτσοσπύρος, Ιωάννου όπως και ο τραυματίας Σούφλας.
Ο Σέρβος τεχνικός ολοκληρώσει αύριο το πρωί την προετοιμασία των παικτών και έπειτα οι Ανδριόλας, Μιχαηλίδης, Γεωργίου, Κριπιντήρης, Καραλής, Κατεμής, Γελαδάρης, Αποστολόπουλος, Παγώνης, Καμινιώτης, Λουτσιάνο, Μαγκντί, Σανόκο, Ρόβας, Λαζανάς, Κούτσης και Σκόνδρας θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

Πρόγραμμα πριν τις διακοπές


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των παικτών του Ατρόμητου για την επόμενη εβδομάδα το οποίο προβλέπει ρεπό για τη Δευτέρα και την Τρίτη και εργομετρικές εξετάσεις την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Από το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα 2 Ιουλίου για την έναρξη της προετοιμασίας.



TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ