ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάρια για Μοντενέγκρο

Σενάρια για Μοντενέγκρο
Σπυρόπουλος

Σενάρια... για τον "Ρόλφι" Μοντενέγκρο της Ιντεπεντιέντε. "Πράσινοι" Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος

Σενάρια για Μοντενέγκρο

Μετά την απόκτηση των Ποστίγκα, Σπυρόπουλου και Πετρόπουλου η διοίκηση του Παναθηναϊκού φέρεται διατεθειμένη να "χτυπήσει" ακόμα πιο δυνατά την μετεγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μάλιστα με ένα ηχηρό όνομα από την Λατινική Αμερική.

Με τίτλο " Ρόλφι στην Ελλάδα;"... δημοσίευμα της "Clarin" από την Αργεντινή γίνεται λόγος για προσφορά του Παναθηναϊκού ύψους 10εκ. δολαρίων (περίπου 7,5 εκ. ευρώ) για την απόκτηση του Ντάνιελ Μοντενέγκρο της Ιντεπεντιέντε.

Αναλυτικά το κείμενο από τους Αργεντίνους δημοσιογράφους αναφέρει: " Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 10 εκ. δολάρια για τον Ντάνιελ Μοντενέγκρο, επτά περισσότερα από εκείνα που πλήρωσε η Ιντεπεντιέντε για την απόκτησή του Ρόλφι" στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως ο Λατίνος ποδοσφαιριστής δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας, ενώ ο σύλλογος του ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

To who is who του μίστερ 10
Ο Ντάνιελ Μοντενέγκρο ή "Ρόλφι", όπως το φωνάζουν στην Αργεντινή αγωνίζεται ως δεξί και κεντρικό χαφ φορώντας το νούμερο 10 (φορούσε και το 23). Γεννήθηκε στις 28/3/1978 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε από την Ουρακάν το 1997.

Στην Ευρώπη φόρεσε τις φανέλες των Μαρσέιγ (2000), απ` όπου δόθηκε δανεικός στις Σαραγόσα και Οσασούνα. Αγωνίστηκε και στη ρωσική Σατούρν (2004-05) ενώ επέστρεψε στην Αργεντινή το 2006 και την Ιντεπεντιέντε.

Και επίσημα Σπυρόπουλος

Το αναμενόμενο έγινε πραγματικότητα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Σπυρόπουλου. Οι ετήσιες απολαβές του 24χρονου μπακ θα είναι 400.000 ευρώ συν 100.000 ευρώ μπόνους συμμετοχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

''H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σπυρόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων''.

Την Κυριακή, ο ''πράσινος'' πλέον αμυντικός, δήλωσε μετά τον τελευταίο του αγώνα με τον Πανιώνιο οτι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα χρόνια που πέρασε στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας ότι ανοίγει μία νέα σελίδα στην καριέρα του και χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ως ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί επαγγελματικά.

''Οι αναμνήσεις μου από τον Πανιώνιο είναι πάρα πολύ καλές. Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν υπέροχα. Η ομάδα δούλευε σαν ρολόι, από τη διοίκηση μέχρι το τεχνικό τιμ και τους παίκτες.

Εχω ευχάριστες αναμνήσεις και ήθελα να κλείσω την παρουσία μου με μια νίκη. Εύχομαι στον Πανιώνιο καλή συνέχεια, να αφήσει τα άσχημα αποτελέσματα και να κάνει μια καλή πορεία, γιατί είναι μια ομάδα που δεν αξίζει να παίζει για τη σωτηρία της. Είναι για πιο ψηλά στη βαθμολογία!'', είπε ο Σπυρόπουλος και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό:

''Τώρα ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Ηταν ό,τι καλύτερο για μένα η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, αλλά θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω''.



"Πράσινος" και ο Πετρόπουλος

Το μεσημέρι από τα γραφεία της διοίκησης του "πράσινου" συλλόγου πέρασε και η τρίτη μετεγραφή του Παναθηναϊκού και πρώην παίκτης του Αιγάλεω, Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 4 χρόνια.

Ο πρώην παίκτης του "Σίτι" που σκόραρε δύο φορές στο τελευταίο του Κυριακάτικο ματς κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, την Δευτέρα είχε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του με το νέο του συμβόλαιο στο "τριφύλλι" μέχρι το 2012.

Το επόμενο 24ωρο θα γίνει γνωστό στον παίκτη αν θα παραμείνει στο "τριφύλλι" από τώρα ή δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι σε κάποια άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα.

Ιβανσιτς: "Εχουμε την ποιότητα παικτών για να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Στο αγωνιστικό κομμάτι, επικρατεί ικανοποίηση για τη νίκη στην Τούμπα. Οι ''πρασινοι'' έκαναν 3/3 νίκες στην Θεσσαλονίκη (απομένει ο αγώνας με την Καλαμαριά) και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στους δυο επόμενους εντός έδρας αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Βέροια, όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα απο τη νίκη.

Το κλίμα ωστόσο μετά το "διπλό" στην Τούμπα σίγουρα είναι καλύτερο μετά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις τόσο της διοίκησης όσο και από αυτές των παικτών. Ενδεικτικά μετά την λήξη του ματς και την κατάκτηση της νίκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μήτσου είπε χαρακτηριστικά: "Αν βλέπω την ομάδα να παίζει έτσι σίγουρα είμαι ασιοδόξος για την συνέχεια".

Από τους παίκτες δύο από τους πρωταγωνιστές μίλησαν για μια θετική συνέχεια με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

" Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα... και θα το κερδίσουμε" ήταν η ατάκα το Ντάμε Ν' Ντόι ενώ από την πλευρά του ο εκ των κορυφαίων, Αντρέας Ιβανσιτς τόνισε χαρακτηριστικά: " Εχουμε την ποιότητα των παικτών που θα βοηθήσουν για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Στην Παιανία ο Σπυρόπουλος
Στο νέο του... "σπίτι" στην Παιανία βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Σπυρόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου έδωσε το παρών στην προπόνηση του "τριφυλλιού", όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Ζοσέ Πεσέιρο και τους νέους του συμπαίκτες.

Όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ''πράσινοι'' ξεκίνησαν με ζέσταμα και πάσες και συνέχισαν με παιχνίδια σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν με δίτερμα υπό περιορισμούς και αποθεραπεία. Θεραπεία ακολούθησε ο Σωτήρης Λεοντίου.

Φούνκελ: "Περιμένουμε τον Παναθηναϊκό..."

Το σίριαλ Παναθηναϊκός και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης φαίνεται πως έχει πολλά επεισόδια στην υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζιου. Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Φρίντχελμ Φούνκελ προέβη σε νέες δηλώσεις για την απόκτηση του Ελληνα επιθετικού, ρίχνοντας πλέον τα βέλη στην ελληνική ομάδα:

" Έχουμε κάνει την πρότασή μας και πλέον περιμένουμε", είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Γερμανών αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο "ανοικτό" την ίδια ώρα που από την "πράσινη" ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος.









































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ