STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1
σαλπι

Με σκόρερ και κορυφαίο τον Σαλπιγγίδη ο Παναθηναϊκός απέδρασε με 1-0 από την Τούμπα, παραμένοντας κοντά στην κορυφή

Οι "πράσινοι" με εξαιρετική απόδοση και κορυφαίους τόσο τον σκόρερ όσο και τους Ιβανσιτς (είχε και οριζόντιο δοκάρι) και Σαριέγκι έφυγαν μια μία πολύτιμη νίκη στο "κυνήγι" της κορυφής. Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα από τον Πανιώνιο έχουν πέντε συνεχείς νίκες (και μια ισοπαλία με ΟΣΦΠ) και μάλιστα οι τέσσερις με το ίδιο σκορ (1-0) παραμένοντας στο "κόλπο" για το πρωτάθλημα.
Για τους γηπεδούχους που έμειναν για τρίτο ματς χωρίς νίκη "στοίχησαν" οι ελλείψεις και παρόλο την κοσμοσυρροή με τους οπαδούς να γεμίζουν ακόμα και τα σκαλοπάτια, δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος):: Φερνάντεζ, Ηλιάδης (59' Χαραλάμπους), Μελίσσης, Μαλεζάς (86' Γκονζάλες), Σνάουτσνερ, Λάκης, Κωνσταντινίδης (59' Ιλιεφ), Μπαϊάνο, Γεωργιάδης, Σάλμον, Χριστοδουλόπουλος.

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βύντρα, Σαριέγκι, Γκούμας, Μάτος (69' Γκονζάλες), Σαλπιγγίδης (89' Ποστίγκα), Καραγκούνης (69' Σιμάο), Τζιόλης, Ν' Ντόι, Ίβανσιτς.

Διαιτητής: Παμπορίδης Η. Κίτρινες: Σνάουτσερ / Σαριέγκι
Κόκκινες: -
Με μια ματιά
Με αναγκαστικό σχήμα (4-4-2) λόγω των πολλών απουσιών παρέταξε την ομάδα του ο Φερνάντο Σάντος τον "Δικέφαλο του Βορρά". Με τους Μελίσση και Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας και τους Σνάουτσερ και Κωνσταντινίδη στα άκρα ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να "μπλοκάρει" τους "΄πράσινους" επιθετικούς.

Με τους Σαλπιγγίδη και Ν' Ντόι επιθετικό "δίδυμο" και τους Ιβανσιτς, Καραγκούνη στα άκρα ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στην Τούμπα. Ο Ζοσέ Πεσέιρο έβαλε στο ματς τον έτοιμο Μάτος στο κέντρο μαζί με τον Τζιόλη ενώ στην άμυνα οι Νίλσον, Βύντρα (άκρα) και Σαριέγκι, Γκούμα στο κέντρο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν έτοιμοι να "χτυπήσουν" το ματς.

Στο γνώριμο παιχνίδι τους οι "πράσινοι" προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν από τα πρώτα λεπτά. Ο Σαλπιγγίδης στο 3' έκανε το πρώτο σουτ του αγώνα το οποίο πέρασε άουτ από πλεονεκτική θέση κόντρα στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Οι φιλοξενούμενοι ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα έφτασαν μια ανάσα από το γκολ αλλά δεν ευτύχησαν να πανηγυρίσουν. Στο 19' ο Ιβανσιτς κοντρόλαρε την μπάλα έξω από την περιοχή και χωρίς να το σκεφτεί εξαπέλυσε έναν "κερυανό" αλλά η ΄μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Φερναντέζ.

Ο Φερνάντο Σάντος σαφώς απογοητευμένος από την εικόνα των παικτών του σηκώθηκε και έδωσε εντολές στους παίκτες του να διορθώσουν την τακτική της ανάπτυξής τους και εν μέρει το κατάφερε. Ετσι οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και ένα λεπτό πριν το ημίωρο έκαναν και την πρώτη τους απειλητι΄κή προσπάθεια. Ο Γεωργιάδης στο 19' σούταρε έξω από την περιοχή αλλά ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε.

Η εξέδρα... ζεστάθηκε και έσπρωξε τον "Δικέφαλο του Βορρά" στην επόμενη καλή στιγμή του στο ματς. Στο 32' ο Μπαϊάνο έκανε ωραία κάθετη πάσα και ο Κωνσταντινίδης κέρδισε δύο κόντρες αλλά πριν πλασάρει ο Γκούμας μα αυτοθυσία απομάκρυνε.

Την μικρή πίεση των γηπεδούχων... σταμάτησε και μάλιστα με τον πιο αυστηρό τρόπο ο πρώην συμπαίκτης τους. Μετά από μια λάθος απομάκρυνση του Φερναντέζ στο 34' ο Ιβανσιτς έκανε την σέντρα σουτ και ο Σαλπιγγίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στο "γάμα" του Πορτογάλου γκολκίπερ, και χωρίς να πανηγυρίσει έδωσε προβάδισμα στο "τριφύλλι", παγώνοντας την Τούμπα.

Οι παίκτες του Σάντος προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα αλλά οι "πράσινοι" είχαν πρωταγωνιστή και σωτήρα τον Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ηταν το 36', όταν ο Χριστοδουλόπουλος έκανε την σέντρα ο Γεωργιάδης αμαρκάριστος (ο Βύντρα ξεχάστηκε) έκανε την κεφαλιά και ο Κροάτης τερματοφύλακας του "τριφυλλιού" με εντυπωσιακή διπλή επέμβαση νίκησε τον αντίπαλό του που επιχείρησε και με σουτ από πλάγια να τον νικήσει, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και πάλι ο επιθετικός και σκόρερ των "πράσινων" Δημήτρης Σαλπιγγίδης απείλησε μετά την πάσα του πολύ κεφάτου Ιβανσιτς, αλλά ο Φερναντέζ, μπλόκαρε, στο 50'.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, σε μια μοναδική ευκαιρία για να "κλειδώσουν" το παιχνίδι με τον Σαλπιγγγίδη, ο διεθνής επιθετικός αρκετά αγχωμένος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον πρώην συμπαίκτη του και τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ που διατήρησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι κυλούσε και οι δύο τεχνικοί έκαναν τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στην σκακιέρα του ματς. Από την μια ο Σάντος ένίσχυσε την μεσαία του γραμμή στα άκρα βάζοντας τους Ιλιεφ και Χαραλάμπους ενώ από την άλλη λίγο αργότερα ο Πεσέιρο είδε ότι η ομάδα του χώλενε στο κέντρο και έριξε στο ματς τους Γκονζάλες και Σιμάο, αντί των κουρασμένων Μάτος και Καραγκούνη.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους αλλά δεν ήταν προσεχτικοί στην τελική τους προσπάθεια για να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 75' ο Εκι βρήκε τον Σαλπιγγίδη, αυτός με πάσα κάθετη βρήκε τον Ν' Ντόι που απέναντι στον Φερναντέζ νικήθηκε από τον υψηλόσωμο γκολκίπερ.

Στην τελευταία καλή φάση του ματς, ο Τζιόλης στο 77' είδε ένα δυνατό σουτ που επιχείρησε να σταματάει και πάλι στον κορυφαίο παίκτη των γηπεδούχων.

Συνέντευξη Τύπου
Ζοζέ Πεσέιρο: "Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η νίκη ήταν απολύτως δίκαια. Θεωρώ ότι δυσκολέψαμε πιο πολύ εαυτούς μας από ότι αξίζαμε και πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά. Απέναντι σε μία ομάδα που έχει ποιότητα και μέσα σε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα και πετύχαμε μία σημαντική νίκη για τον σημαντικό στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα. Κάθε φορά νιώθω όλο και περισσότερο περήφανος για τους παίκτες μου.

Για την ικανότητά τους στην προπόνηση και στο παιχνίδι και την ικανότητα που έχουν να παλεύουν μέχρι τέλους και αυτήν την ικανότητα που δείχνουν να βάλουμε παραπάνω γκολ και στο 1-0 να παραμένουμε σοβαροί μέχρι το τέλος. Για αυτό και λέω ότι πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος και να κυριαρχούμε του αντιπάλου μας ώστε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Για αυτό και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες με όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να αισθάνονται περήφανοι και να περιμένουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα"

.

Σε ερώτηση για τις χαμένες ευκαιρίες σε ένα ακόμη παιχνίδι σχολίασε πως: "Είναι δικιά μου ευθύνη. Κάθε φορά προσπαθούμε να βελτιωθούμε στην αποτελεσματικότητα. Είναι ευθύνη δική μου και θα πρέπει να βρω κι άλλους τρόπους στις προπονήσεις και νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο να βάζουμε κι άλλα γκολ. Θα ήμουν πάντως πολύ πιο απασχολημένος αν δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αν είχαμε άγχος δεν θα παίζαμε όπως παίξαμε σε ένα παιχνίδι όπου κυριαρχήσαμε. Ένας επιθετικός πάντως σαφώς έχει άγχος".

Για το πως ήταν στημένος ο ΠΑΟΚ αν ήταν προς όφελος του Παναθηναϊκού σχολίασε: "Νομίζω ότι αυτό που βοήθησε την ομάδα μας ήταν η δική μας εμφάνιση. Και η Ξάνθη έπαιξε ανάλογα στην έδρα μας αλλά φέραμε ισοπαλία".

Κι όσο για την συνέχεια είπε: "Για μας θα ήταν καλύτερο να ήμασταν πρώτοι με μεγάλη διαφορά από τους άλλους. Είναι καλό για το πρωτάθλημα αφού πρόκειται για έναν αγώνα αντοχής και ψυχολογικής. Εμείς που είμαστε στην 3η θέση έχουμε λίγο άγχος παραπάνω και ακόμα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας όπως και δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια όπως και οι αντίπαλοι με τον καθένα μας να ξέρει που πατάει. Ως μεγάλη ομάδα θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε".

Σε ερώτηση για την φημολογία περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σχολίασε: "Αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι πήραμε τον Σπυρόπουλο από τον Πανιώνιο και μιλάω μόνο για παίκτες που έχουμε".

Φερνάντο Σάντος: "Ήταν ένα έντονο παιχνίδι. Τα πρώτα πέντε λεπτά δεν ξεκινήσαμε καλά με τον Παναθηναϊκό να δημιούργησε μία ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη. Μετά εξισορροπήσαμε το παιχνίδι που ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και αρχίσαμε να δημιουργούμε προϋποθέσεις για να κυριαρχήσουμε το παιχνίδι.

Όταν καταφέρναμε να το πετύχουμε αυτό δεχθήκαμε ένα γκολ γιατί εκείνες τις στιγμές ο Παναθηναϊκός δεν δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ αλλά κατάφερε να βάλει ένα γκολ. Εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε και φάνηκε η αξία του Γκαλίνοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο δουλέψαμε σκληρά και παρά το γεγονός ότι είχαμε περισσότερο την κατοχή της μπάλας δεν τα καταφέραμε.

Ο Παναθηναϊκός άξιζε την νίκη με την άμυνά του να ήταν πολύ καλά στημένη και αξιοποίησε τις αντεπιθέσεις. Μέχρι που στο δεύτερο ημίχρονο είχαν ακόμη 1-2 ευκαιρίες για γκολ. Οι παίκτες αγωνίστηκαν, δούλεψαν και τώρα ας σκεφτούμε τι θα γίνει την Τετάρτη"



.

Για το σύστημα, 4-4-2, που επέλεξε στο πρώτο ημίχρονο: "Είχαμε έλλειψη παικτών. Είχαμε προβλήματα γιατί ο αντίπαλος έπαιζε 4-4-2 αλλά το πρόβλημα δεν ήταν αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δημιούργησε μία ευκαιρία κι έβαλε γκολ με τον Σαλπιγγίδη χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες με μας να είχαμε την καλύτερη ευκαιρία.

Από ποδοσφαιρική άποψη ήταν ισορροπημένο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο με περισσότερους παίκτες μπροστά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αν δεν δεχόμασταν θα ήταν καλό το σύστημα"

.

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός αλλά και ότι για τρίο συνεχόμενο παιχνίδι ηττήθηκε απάντησε: "Η κατάσταση πρέπει να αναστραφεί και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με ομαδική προσπάθεια. Με ατομικές ενέργειες δύσκολα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα όπως σήμερα".

Για το αν θεωρεί ότι θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα του ο Σάντος είπε: "Η ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί και αντιδράσει με θετικό τρόπο και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία αν θα ενισχυθούμε".

Όσο τέλος για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια τόνισε: " Θεωρώ ότι οι παίκτες προσπάθησαν και δούλεψαν αρκετά. Θεωρώ ότι όταν κάποιος προσπαθεί, προσπαθεί. Είναι φυσιολογικό οι φίλαθλοι να μην είναι ικανοποιημένοι αφού εδώ και τρεις αγωνιστικές δεν υπάρχει νίκη. Το γήπεδο ήταν γεμάτο όπως μπορεί να το πετύχει μία μεγάλη ομάδα και είναι φυσιολογικό οι φίλαθλοι να είναι πικραμένοι όπως και οι παίκτες αλλά και όλοι μας. Θέλαμε να τους δώσουμε χαρά και πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε καταστάσεις για να αλλάξουν γνώμη και οι φίλαθλοι".

Ντανιέλ Φερναντέζ: "Ηταν άδικο το σημερινό αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος που έκανα εγώ. Δεν καταφέραμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας που τον ευχαριστούμε για την παρουσία του.".

Αλέξανδρος Τζιόλης: "Σήμερα συλλέξαμε άλλους τρεις βαθμούς. Πριν το ματς ξέραμε ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή, αλλά τελικά δεν αποδείχθηκε αυτό. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, αν εξαιρέσει κανείς μία φάση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ για δέκα λεπτά ήταν καλύτερος. Παίξαμε όμως και πάλι με τη φωτιά καθώς δεν τελειώσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν για το 2-0.

Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε και με δουλειά θα τα καταφέρουμε. πρέπει να δείχνουμε διάρκεια. Εχουμε πολλά παιχνίδια και τώρα με τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γιατί έχει κινδύνους το ματς. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε την απόδοσή μας και να παίζουμε όλο και καλύτερα για μεγάλο χρονικό διάστημα."



Ελντερ Ποστίγκα: "Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Δείξαμε χαρακτήρα και η επιτυχία αυτή θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για την συνέχεια. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική αλλά οι οπαδοί μας είναι καλύτεροι. Βέβαια η Τούμπα είναι μια δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο.

Είναι σημαντικό να πάρουμε τώρα τους 6 βαθμούς στα επόμενα δύο παιχνίδια. Στον Παναθηναϊκό περνάω φανταστικά αλλά θα ήθελα να παίζω μερικά λεπτά παραπάνω. Αν βάλω ένα γκολ θα μου δώσει περισσότερη ψυχολογική δύναμη για την συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλές ευκαιρίες να φτάσει σε μια πιο εύκολα νίκη αλλά όχι μόνο εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου πρέπει να γίνουμε πιο απλοί. Υπάρχουν διαφορές στα πρωταθλήματα (Ελλάδα, Πορτογαλία και Αγγλία) αλλά η ποδοσφαιρική "γλώσσα" είναι κοινή."





Μίροσλαβ Σνάουτσνερ: "Θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Χάσαμε από μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα αυτή την ήττα."

* Τα εισιτήρια του αγώνα ήταν 19.000 και οι εισπράξεις 299.200 ευρώ.
Όλα τα λεφτά...
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Για άλλη μια φορά οι οπαδοί του "Δικέφαλου του Βορρά" έδειξαν ότι είναι από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της ομάδας τους γεμίζοντας παρόλο τα όποια προβλήματα (αγωνιστικά και μη) την Τούμπα, κάνοντας την μια "καυτή" έδρα. Ακόμα η απέκρουση του Μάριο Γκαλίνοβιτς στο 36' όταν σταμάτησε τον Γεωργιάδη δύο φορές.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τον αγωνιστικό χώρο, αφού είδαμε αρκετές φορές τους 22 παίκτες να γλυστρούν και να πέφτουν κάτω. Ακόμα μερικές αποδοκιμασίες εναντίον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από μερίδα οπαδών που προφανώς ξέχασαν πόσο είχε προσφέρει ο επιθετικός των "πράσινων" στην πρωην ομάδα του. Ακόμα μερικά αντικείμενα που έπεσαν στον Ιβανσιτς όταν πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων ΠΑΟΚ
(Φερνάντο Σάντος): Φερνάντες, Ηλιάδης, Μελίσσης, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Λάκης, Κωνσταντινίδης, Μπαϊάνο, Γεωργιάδης, Σάλμον, Χριστοδουλόπουλος
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Παναθηναϊκός
(Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Μάτος, Γκούμας, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Βύντρα, Εντόι, Ίβανσιτς, Νίλσον
1' Έναρξη αγώνα
3' Σουτ Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Ίβανσιτς να δοκιμάζει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Φερνάντες με την μπάλα να περνάει άουτ
4' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Εξαιρετική μπαλιά του Τζιόλη προς τον Σαλπιγγίδη με τον επιθετικό των πράσινων να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ αλλά στο τετ α τετ με το Φερνάντες το πλασέ που δοκίμασε πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πορτογάλου τερματοφύλακα
17' Σχόλιο
Ελαφριά υπεροχή του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι έως τώρα ενώ χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι τα αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή κι από τις δύο ομάδες
20' Δοκάρι Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
Τεχνικό σουτ από τον Ίβανσιτς έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντες
29' Σουτ ΠΑΟΚ Γεωργιάδης
Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Γεωργιάδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή να πραγματοποιεί το κοντρόλ και να δοκιμάζει το σουτ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Γκαλίνοβιτς
32' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Κωνσταντινίδης
Ο Κωνσταντινίδης κερδίζει την κόντρα από το Σαριέγκι και λίγο πριν γίνει επικίνδυνος για την εστία του Γκαλίνοβιτς ο Γκούμας απομακρύνει την μπάλα
34' Γκολ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Λάθος απομάκρυνση της μπάλας από το Φερνάντες η οποία καταλήγει στον Ίβανσιτς όπου με παράλληλη μπαλιά βρίσκει στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ τον ξεμαρκάριστο Σαλπιγγίδη ο οποίος με προβολή πετυχαίνει το γκολ
37' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Γεωργιάδης
Όμορφη ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου από τα αριστερά κι εξαιρετική σέντρα με στόχο το Γεωργιάδη ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει εξ' επαφής τον Γκαλίνοβιτς με τον Κροάτη τερματοφύλακα όμως να πραγμαστοποιεί εκπληκτική απόκρουση
45' Έναρξη καθυστερήσεων 1 Λεπτό
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
50' Σουτ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Σουτ του Σαλπιγγίδη με το αριστερό έξω από τη μεγάλη περιοχή, κανένα πρόβλημα για το Φερνάντες
51' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Σνάουτσνερ
53' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Μοναδική χαμένη ευκαιρία από το Σαλπιγγίδη ο οποίος βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ αλλά το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στο Φερνάντες
56' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Σαριέγκι
58' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Χαραλάμπους στη θέση του Ηλιάδη
58' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Ίλιεφ στη θέση του Κωνσταντινίδη
66' Σχόλιο
Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το ρυθμό τους στα τελευταία λεπτά του αγώνα
69' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Στη θέση του Μάτος ο Έκι Γκονζάλες
69' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Σιμάο στη θέση του Καραγκούνη
75' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Εντόι γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με το Σαλπιγγίδη αλλά στο τετ α τετ σημαδεύει τον Φερνάντες
77' Σουτ Παναθηναϊκός Τζιόλης
Λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ με την μπάλα να καταλήγει στο Τζιόλη ο οποίος επιχείρησε το δυνατό σουτ, αλλά ο Φερνάντες απομάκρυνε σε κόρνερ
85' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Γκονζάλες στη θέση του Μαλεζά
88' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ποστίγκα στη θέση του Σαλπιγγίδη
90' Έναρξη καθυστερήσεων 3 Λεπτά
93' Λήξη αγώνα
































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ