STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το SPORT 24 στην Τούμπα

Το SPORT 24 στην Τούμπα
ΠΑΟΚ ΟΠΑΔΟΙ

Το SPORT 24 σας μεταφέρει το κλίμα απο την Τούμπα, πριν την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

* Από τις 16:00 οι πόρτες στις θύρες του γηπέδου της Τούμπας είχαν ανοίξει με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να ξεκινούν την προσέλευσή τους.
* Σύμφωνα με την εικόνα που επικρατούσε στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας στις τάξεις του ΠΑΟΚ θεωρούσαν ως δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθεί sold out όπως άλλωστε είχε διαφανεί από την κίνηση όλων αυτών των τελευταίων ημερών.

* «ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ», «ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ … ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ !!!», «ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ…» και «ΖΑΧΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 600 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ???» ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά πανό των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

* Πανό υπήρχε και για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη νέα επίσκεψη του διεθνή επιθετικού του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Τούμπας ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

* Από την οθόνη του γηπέδου της Τούμπας οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στις κερκίδες του είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μισή ώρα πριν από την σέντρα την νίκη της ομάδας του μπάσκετ επί του Ολυμπιακού με 81-80 στο PAOK Sports Arena.

* Όσο για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στο PAOK Sports Arena οι πρώτοι είχαν ξεκινήσει στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να παίρνουν τον δρόμο για το γήπεδο της Τούμπας με την μεγαλύτερη μάζα να ξεκινάει μετά την λήξη του αγώνα.

* 18:46. Η αποστολή του Παναθηναϊκού ολοκληρώνοντας την προθέρμανσή της αποχωρεί για την φισούνα των αποδυτηρίων μέσα σε αποδοκιμασίες.

* 18:47. Ένα λεπτό μετά η σειρά της ομάδας του ΠΑΟΚ μέσα σε ένα ζεστό χειροκρότημα από τους χιλιάδες φιλάθλους της που βρίσκονται στις κερκίδες.

* 18:49. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου της Τούμπας ακούγεται η σύνθεση του Παναθηναϊκού με τον μόνο που αποδοκιμάστηκε έστω και χλιαρά να ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

* 18:50. Με την ολοκλήρωσή της ξεκινάει η παρουσία των παικτών του ΠΑΟΚ μέσα σε όλε όλε από τους φιλάθλους του «Δικεφάλου».

* Τα τελευταία 24ωρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον διεθνή Σέρβο κεντρικό αμυντικό Γκόραν Γκάβραντσιτς που ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου και υπάρχει η προοπτική θα έρθει ως δανεικός για 6 μήνες ή 1,5 χρόνο με εμπειρία από το Champions League.

* 18:57. Η ώρα της εισόδου για τις δύο ενδεκάδες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού υπό την καθοδήγηση του διαιτητικού τρίου με διαιτητή της συνάντησης τον Παμπορίδη από το Κιλκίς και βοηθούς τους Τζούνα από την Κοζάνη και Λιόλιο από την Λάρισα.

* Ο Ντάνι Φερνάντεζ κατευθυνόμενος προς την εστία του φρόντισε να δώσει το δικό του σύνθημα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στις κερκίδες.

* 19:00. Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης βρίσκονται στην σέντρα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και το ντέρμπι του γηπέδου της Τούμπας ξεκινάει.

* Έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ακολούθησαν της πρώτης μεγάλης ευκαιρίας του Παναθηναϊκού στο 4΄ με τον Σαλπιγγίδη με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φερνάντεζ.

* Όπως αναμενόταν λοιπόν ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ντέρμπι γίνεται το κεντρικό πρόσωπο αυτού.

* Στο 28΄ ο ΠΑΟΚ έχει την πρώτη του καλή ευκαιρία με το δυνατό σουτ του Γεωργιάδη που μπλόκαρε μεν ο Γκαλίνοβιτς αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετό για να ζεστάνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα στις κερκίδες.

* Στο 33΄ ο Παναθηναϊκός με την προβολή του Σαλπιγγίδη ανοίγει το σκορ κάνοντας το 0-1 με τον διεθνή επιθετικό να μην πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε.

* Η διπλή χαμένη ευκαιρία του Γεωργιάδη ελέω Γκαλίνοβιτς στο 35΄ ξεσηκώνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στις κερκίδες.

* 19:46. Μετά από το πέρας του ενός λεπτού καθυστέρησης ο διαιτητής Παμπορίδης σφυρίζει για τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

* 20:01. Το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ξεκινάει.

* Μέσα σε αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης στο τετ α τετ του με τον Φερνάντεζ στο 52΄ στέλνει την μπάλα πάνω στο σώμα του Πορτογάλου τερματοφύλακα του «Δικεφάλου».

* "ΠΑΟΚ παίξε για τον λαό σου", ήταν το σύνθημα φώναξαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο 54΄ θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

* Στο 56' ο ΠΑΟΚ κερδίζει φάουλ με τον Χριστοδουλόπουλο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού με τον Σαριέγκι να αντικρίζει δικαιολογημένα την κίτρινη κάρτα και τους φιλάθλους του "Δικεφάλου" να ζητούν την επίτευξη της ισοφάρισης που όμως μέχρι στιγμής δεν έρχεται.

* Χειροκρότημα στον Φερνάντεζ που με διπλή ενέργεια απέτρεψε το 0-2 για τον Παναθηναϊκό μετά τις προσπάθειες των Ν΄ Ντόι και Ίβανσιτς μέσα από την μεγάλη του περιοχή.

* Μέσα σε αποδοκιμασίες αλλά και χειροκροτήματα από την Θύρα 1 στο πρόσωπο του Σαλπιγγίδη πραγματοποιήθηκε η αλλαγή του διεθνή επιθετικού του Παναθηναϊκού και σκόρερ του μοναδικού γκολ, στο 88΄ με τον Ποστίγκα να περνάει στην θέση του, για να ακολουθήσει μικρής έκτασης ένταση.

* 20:49. Με το πέρας των τριών λεπτών καθυστερήσεων ο διαιτητής Παμπορίδης σφύριξε την λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να φεύγει νικητής από το γήπεδο της Τούμπας επί του ΠΑΟΚ με 1-0.


















































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ