ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πυρά" Δομάζου για Τζίγγερ-Π. Κόκκαλη!

"Πυρά" Δομάζου για Τζίγγερ-Π. Κόκκαλη!
ΔΟΜΑΖΟΣ

Ο Μίμης Δομάζος προκάλεσε αίσθηση με τις τοποθετήσεις του για την μεταγραφή του Σπυρόπουλου

O Μίμης Δομάζος φιλοξενήθηκε στον "RealFM" κι έδωσε μια συνέντευξη στην οποία οι τοποθετήσεις του για την μεταγραφή του Σπυρόπουλου προκάλεσαν αίσθηση.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην συνέντευξη Τύπου είχε τονίσει ότι με βάση την δική του πρόταση θα σχηματιστεί τεχνική επιτροπή από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, και ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τον Δομάζο, τον καλύτερο παίκτη που φόρεσε ποτέ την φανέλα του Παναθηναϊκού. Έτσι, ο ''Στρατηγός'' τάχθηκε υπέρ της ''ΠΕΚ'', αφού κιόλας από το μέρος του υπάρχει η πικρία ότι ποτέ δεν αξιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη...

Ο Μίμης Δομάζος τόνισε: ''Ο Παναθηναϊκός δεν άρπαξε τον Σπυρόπουλο από τον Ολυμπιακό. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι μαζί γιατί ο Τζίγγερ τα έχει βρει με τον Πέτρο Κόκκαλη. Ο Κόκκαλης έκανε πίσω πολύ απλά γιατί δεν τον συμφέρει να μπει στον Παναθηναϊκό ο Βγενόπουλος, ο οποίος μπορεί να τον κάνει πολύ δυνατό. Τον εξυπηρετεί ο Βαρδινογιάννης γιατί τον έχει του χεριού του και στα δέκα πρωταθλήματα παίρνει τα εννέα''.

Όσον αφορά την αξία του Σπυρόπουλου, ο Δομάζος πρόσθεσε: ''Η μεταγραφή του Σπυρόπουλου έγινε υπό την πίεση του Βγενόπουλου και για το πρεστίζ του Βαρδινογιάννη και όχι του Παναθηναϊκού. Πιστεύω πως δεν χρειαζόντουσαν τόσα χρήματα για την απόκτηση του Σπυρόπουλου και την ενίσχυση μίας θέσης που υπάρχουν λύσεις όπως ο Δάρλας που δεν έχει πάρει ευκαιρίες. Θα μπορούσαν να τον πάρουν με λιγότερα χρήματα και τα υπόλοιπα να δοθούν για την απόκτηση ενός παικταρά στην μεσαία γραμμή''.

Ο παλαίμαχος άσος του ''τριφυλλιού'' τάχθηκε στο πλευρό του Ανδρέα Βγενόπουλου και μίλησε με κολακευτικά σχόλια για την ''ΠΕΚ'': ''Είναι μία σωστή κίνηση κι αν συνυπάρξουν ο Βγενόπουλος, ο Θανάσης με τον Παύλο Γιαννακόπουλο μαζί με τον Βαρδινογιάννη θα δούμε έναν πολύ καλύτερο Παναθηναϊκό''.






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ