ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Γιατί φοβάται ο Καντέ να επιστρέψει στις προπονήσεις

Chelsea's N'Golo Kante during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge, in London England, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker)
Chelsea's N'Golo Kante during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge, in London England, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Ενγκολό Καντέ ζήτησε και πήρε άδεια από την Τσέλσι προκειμένου να μην συμμετέχει στις προπονήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα, με τα βρετανικά ΜΜΕ να αναλύουν τους λόγους πίσω από την απόφασή του.

Οι ομάδες της Premier League άρχισαν τις ομαδικές προπονήσεις από τις αρχές της εβδομάδας, παρά το γεγονός πως η κατάσταση με τον κορονοϊό στη Μεγάλη Βρετανία παραμένει δύσκολη. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν άλλα έξι κρούσματα σε μέλη τριών διαφορετικών ομάδων, με αποτέλεσμα να προκύψουν ξανά συζητήσεις σχετικά με την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών εν μέσω πανδημίας.

Την κουβέντα γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα ήρθε να ενισχύσει η απόφαση του Ενγκολό Καντέ να ζητήσει άδεια από την Τσέλσι προκειμένου να μην συμμετέχει στις προπονήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα. Ο Γάλλος μέσος δήλωσε πως δεν θέλει να δώσει το παρών στις προπονήσεις των Λονδρέζων, ύστερα από την ανακοίνωση των έξι νέων κρουσμάτων και παρά το γεγονός πως συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η απόφαση του 28χρονου χαφ σχετίζεται με προσωπικά βιώματά του. Συγκεκριμένα, η " Telegraph" αναφέρει ότι ο Καντέ έχασε τον πατέρα του σε ηλικία μόλις 11 ετών, ενώ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, ο μεγαλύτερος αδερφός του έπαθε έμφραγμα και έφυγε από τη ζωή. Παράλληλα, ο ίδιος τον Μάρτιο του 2018 είχε λιποθυμήσει σε προπόνηση της Τσέλσι και σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο των "μπλε".

Ο Καντέ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές και δεν έδειξαν πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, επειδή έχει περάσει πολλά σε προσωπικό επίπεδο, αποφάσισε να μείνει εκτός για λίγες ημέρες, έως ότου νιώσει έτοιμος ψυχολογικά να επιστρέψει στη δράση.

Photo Credits: AP Photo/Leila Coker

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσέλσι: Απών από την προπόνηση ο Καντέ υπό το φόβο του κορονοϊού
Μαριάπα: "Απορώ πώς βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό"
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ