ΑΓΓΛΙΑ

Μαριάπα: "Απορώ πώς βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό"

Μαριάπα: "Απορώ πώς βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό"
STEVEN PASTON/PA VIA AP

Ο αμυντικός της Γουότφορντ Αντριάν Μαριάπα επιβεβαίωσε πως είναι ο ένας από τα τρία μέλη του συλλόγου που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, δηλώνοντας παράλληλα έκπληξη για το πως του μεταδόθηκε η ασθένεια.

Μετά την αποκάλυψη πως τα τρία από τα έξι θετικά δείγματα σε κορονοϊό στην Premier League ανήκουν στην Γουότφορντ και πως το ένα εξ αυτών ανήκει σε ποδοσφαιριστή, ο Αντριάν Μαριάπα θέλησε να δώσει τέλος στο μυστήριο επιβεβαίωνοντας πως εκείνος είναι το επιβεβαιωμένο κρούσμα όσον αφορά τις σφήκες.

"Ήταν μία μεγάλη έκπληξη επειδή δεν άφησα ποτέ το σπίτι. Πέρα από κάποια άσκηση και τον περίπατο με τα παιδιά, το μόνο που κάνω είναι να βοηθώ τα παιδιά με τα μαθήματα στο σπίτι και να κάνω ασκήσεις για να διατηρούμαι σε καλή φυσική κατάσταση", είπε αρχικά ο 33χρονος αμυντικός στην "Telegraph" και πρόσθεσε:

Μαριάπα: "Απορώ πώς βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό"

"Η ζωή μου είναι πολύ ήσυχη, δεν έχει σίγουρα πάρτι η ξαφνικές εξόδους, οπότε δεν ξέρω πραγματικά πώς κόλλησα. Σε τρομάζει όταν σκέφτεσαι πως αισθάνεσαι απολύτως καλά και δεν έχεις αφήσει καθόλου το σπίτι και παρόλα αυτά κολλάς τον ιό.

Εάν δεν είχα πάει για προπόνηση και δεν είχα κάνει το τεστ, τότε δεν θα ανακάλυπτα ποτέ ότι έχω κορονοϊό και θα συνέχιζα κανονικά τη ζωή μου. Αυτή είναι μία πραγματικά παράξενη σκέψη".

Πλέον, ο Μαριάπα όπως και τα άλλα πέντε μέλη της Premier League που βρέθηκαν θετικοί έχουν τεθεί σε αυτοαπομόνωση για διάστημα επτά ημερών.

Μαριάπα: "Απορώ πώς βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό"

κορονοϊό, ο αρχηγός της ομάδας Τρόι Ντίνι είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα επέστρεφε στις προπονήσεις επειδή φοβόταν για την υγεία της οικογένειάς του.

Μάλιστα, αρκετοί συμπαίκτες του είχαν ακολουθήσει το παράδειγμά του και ξεκάθαρισαν πως θα συνεχίσουν ατομικά προγράμματα προπονήσεων στο σπίτι ώστε να μη ρισκάρουν να κολλήσουν την ασθένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ